USB хъбове и адаптери

USB хъбове и адаптери
Покажи
Ред

Polycom TRIO VISUAL+ (2200-21540-001)

Polycom Trio Visual+ е устройството което ще превърне разговорите ви в продуктивни, съвместни срещи.Дизайнът на конферентен телефон Polycom Trio™, първият по рода си, ви позволява лесно да добавите допълнителния аксесоар Polycom Trio™ Visual+ и съвме..

Satechi адаптер - USB мъжко към USB-C женско

Satechi адаптер - USB мъжко към USB-C женско Технически характеристики:Поддържана мощност: до 5А;USB версия: 3.0, до 5Gpbs Гаранция: 24 месеца..

Satechi адаптер - USB-C към USB женско, за MacBook и PC с USB-C портове, тъмносив

С този адаптер можете да свържете вашите USB устройства към вашия MacBook или други устройства с USB-C. Адаптерът е съвместим с всякаква периферия като мишки, клавиатури, принтери и други, а също така може да бъде използван и за захранване на ваше..

USB хъб за камера Jabra PanaCast, USB-C

Централно звено, което свързва Jabra PanaCast и Jabra Speak с компютъра, посредством само един кабел...

Аудио DSP миксер ClearOne CONVERGE Huddle С ПОРЪЧКА

Аудио DSP миксер ClearOne CONVERGE Huddle

Професионално AV решение за аудио и видеоконференции в малки помещения, където всеки участник носи свое собствено устройство (BYOD). Този DSP смесител има 3 входа за микрофон с функция за премахване на ехото (AEC), 1 вход (line in), 2 изхода (li..

Konftel AV Grabber С ПОРЪЧКА

Konftel AV Grabber

Konftel AV Grabber ви позволява да се свържете с Konftel CC200 чрез кабел, за да използвате компютър като източник на презентация, както за изображение, така и за аудио.Съдържание: Konftel AV Grabber, USB 3.0 кабел (тип A - тип A) 2,5 метра, кратко р..

Konftel OCC Hub

Konftel OCC Hub е сърцето на Konftel предатзначен за видеоконферентна среща в стаи вякакъв размер. Той поддържа Konftel One Cable Connection, така че USB кабел е всичко от което се нуждаете, за да свържете камерата, високоговорителя и екрана на стаят..