Роботика

Роботика
Покажи
Ред

Keyestudio 4WD Mecanum Robot Car V2.0 DIY Smart Kit For Micro bit Kit робот количка

Този продукт е интелигентна кола, базирана на Micro:bit. Той интегрира множество функции като серво, ултразвуково проследяване, проследяване на линии, инфрачервен контрол, както и Bluetooth контрол. Има пасивен зумер за възпроизвеждане на музика,..

Keyestudio Mini Smart Robot Car stem robot kit V2.0 мини робот количка

Micro:bit се прилага значително в STEM образованието за тийнейджъри, като малък микроконтролер, който се отличава с малък размер, лесен за пренасяне и мощна функция. Понастоящем иновативни технологични продукти, като роботи, носими устройства и и..

Keyestudio Mini Smart Turtle Robot Car for STEM With Micro Bit робот количка

С популярността на програмирането като Python, голям брой родители записват децата си на уроци по STEM, за да стимулират техния интерес и креативност.MicroPython е малък интерпретатор на програмен език Python с отворен код, който работи на малки вг..

Ubtech AI Fantasy Zoo kit v2.0 комплект сглобяеми роботизирани животни С ПОРЪЧКА

Ubtech AI Fantasy Zoo kit v2.0 комплект сглобяеми роботизирани животни

Този курс възприема метода на екипна работа, за да помогне на студентите да изследват методите за изграждане на различни животински модели и да придобият основни познания по програмиране, за да симулират поведението и маниера на различни животни...

Ubtech AI Magic World комплект части и оборудване С ПОРЪЧКА

Ubtech AI Magic World комплект части и оборудване

Вашият интелигентен робот Companion е тук, готов да се сприятели, да се забавлява. Студентите ще учат, използвайки uCode, за да правят анимационни дизайни и дизайн на игри, и ще се научат да свързват, програмират и извикват интелигентния хардуер,..

Ubtech AI Smart Life Kit v2.0 комплект части и оборудване С ПОРЪЧКА

Ubtech AI Smart Life Kit v2.0 комплект части и оборудване

Студентите в курса могат да наблюдават и разбират принципа на работа и сценариите на приложение на различни общи сензори, включително звуков сензор, инфрачервен сензор, сензор за температура и влажност, сензор за докосване, инфрачервен сензор за ..

Ubtech AI Transformer Workhop Kit v2.0 комплект части за трансформър С ПОРЪЧКА

Ubtech AI Transformer Workhop Kit v2.0 комплект части за трансформър

Студентите използват звуков сензор, ултразвуков сензор, светлинен сензор, сензор за налягане, инфрачервен сензор за разстояние, серво, LED модули и други компоненти, за да материализират своите прости идеи в реални модели. След това те могат да из..

Ubtech Alpha мини робот С ПОРЪЧКА

Ubtech Alpha мини робот

Вашият интелигентен робот Companion е тук, готов да се сприятели, забавлява, учи и общува в голямо разнообразие от сценарии. Alpha Mini е много преносим, предлага забавни взаимодействия и изобилие от изрази и функционалност, включително гласово в..

Ubtech uKit Advanced v2.0 комплект сглобяеми роботи за напреднали С ПОРЪЧКА

Ubtech uKit Advanced v2.0 комплект сглобяеми роботи за напреднали

UKIT Advanced предлага отворен подход към теми по роботика и STEM за по-опитните роботици във вашата класна стая. С по-усъвършенстван и многофункционален набор от инструменти, UKIT Advanced предоставя задълбочен поглед върху механиката, електрони..

Ubtech uKit Entry v2.0 комплект сглобяеми роботи за начинаещи С ПОРЪЧКА

Ubtech uKit Entry v2.0 комплект сглобяеми роботи за начинаещи

UKIT Beginner предоставя трамплин за запознаване на учениците с роботиката. Проектиран за класни стаи, UKIT Beginner и поддържащата учебна програма подсилват обучението по STEM по увлекателен практически начин, като същевременно изграждат основа з..

Ubtech uKit Explore комплект сглобяеми роботи С ПОРЪЧКА

Ubtech uKit Explore комплект сглобяеми роботи

МНОГО ЕЗИЦИ ЗА КОДИРАНЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НИВА НА СТУДЕНТИ: Поддържа Blockly кодиране, както и няколко езика за текстово програмиране, включително C/C++, както за начинаещи, така и за опитни обучаващи се в кодиране. СПЕЦИАЛИЗИРАНА УЧЕБНА ПРОГРАМА:..