Шумопотискащи слушалки

Шумопотискащи слушалки

Покажи
Ред
Energy Headphones 7 ANC, слушалки С ПОРЪЧКА

Energy Headphones 7 ANC, слушалки

Bluetooth слушалки Energy Headphones 7 ANCСлушалки с активно шумоизолиране за намаляване на фоновия шум. Energy Headphones 7 Bluetooth ANC ще ви позволят да се наслаждавате на всички детайли от любимата си музика или филм. С лента за глава и тънък ди..

Energy Headphones BT Travel 7 ANC, слушалки

Energy Headphones BT Travel 7 ANC е Bluetooth слушалка с технология Active Noise Canceling, която намалява фоновия шум и осигурява кристално чист звук. Насладете се на 27 часа безжична музика чрез Bluetooth 4.1 и 16 часа живот на батерията в реж..

EPOS I Sennheiser ADAPT 660 ANC Bluetooth слушалки

Тези слушалки са създадени за постигането на максимална концентрация и производителност навсякъде и по всяко време. Слушалките са управлявани от изкуствен интелект (EPOS AI), който осигурява персонализирано аудио с превъзходна яснота на разговорит..

Jabra EVOLVE2 75 ANC MS Bluetooth слушалки, Link380 USB-A С ПОРЪЧКА

Jabra EVOLVE2 75 ANC MS Bluetooth слушалки, Link380 USB-A

Jabra Evolve2 75 е най-новата слушалка от прословутата серия Evolve, специално проектирана за хибридна работа, така че винаги да осигурява първокласна свързаност и висока производителност, от всяка една точка. Увеличена производително..

Sennheiser ADAPT 563 BT, слушалки,ANC С ПОРЪЧКА

Sennheiser ADAPT 563 BT, слушалки,ANC

Sennheiser ADAPT 563 BT са слушалки, които изолират ползвателя от външния шум и му помагат да бъде концентриран в отворени работни пространства или навън. Дискретният прибиращ се микрофон се грижи за провеждането на ясни разговори, а активното шум..

SENNHEISER HD 450 BT,слушалки,черни С ПОРЪЧКА

SENNHEISER HD 450 BT,слушалки,черни

Новите Bluetooth слушалки SENNHEISER HD 450BT ще ви предложат превъзходен безжичен звук с дълбок и динамичен бас. Независимо дали се отпускате у дома или в движение, вие се наслаждавате на изключителна комбинация от многофункционалност, високока..

Energy Headphones BT Travel 5 ANC,слушалки С ПОРЪЧКА

Energy Headphones BT Travel 5 ANC,слушалки

Технически характеристики:Свързване: Bluetooth и аудио кабел с 3,5 мм жак;Bluetooth: v5.0 с обхват 20 м;Поддържани кодеци: SBC и AAC;ANC технология: да, намалява шума до -18 dB;Драйвъри: 40 мм, динамични;Честотна характеристика: 20 - 20 000 Hz;..