SPEEDLINK

Покажи
Ред
Speedlink ATECS L (500x400x30) подложка за мишка ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Speedlink ATECS L (500x400x30) подложка за мишка

За разширен обхват на действие: спечелете решаващото предимство по отношение на скорост и прецизност с игралната подложка за мишка ATECS. Неговата ултра-гладка повърхност е идеална за бърз стил на игра, предлагайки безкомпромисно, перфектно пикселно ..

SPEEDLINK CAREX безжична клавиатура, Bluetooth, черна ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SPEEDLINK CAREX безжична клавиатура, Bluetooth, черна

Speedlink, Bluetooth, безжична клавиатура, чернаТехнически характеристики:Компактна клавиатура за всички Bluetooth® устройства;Съвместим с практически всеки компютър, Mac®, таблет, смартфон или конзола;Плоски клавиши, подобни на тетрадка, за максимал..

Speedlink CONTUS гейминг мишка, черно-червено ДОСТАВКА 10 ДНИ

Speedlink CONTUS гейминг мишка, черно-червено

Със своите пет бутона, интелигентна ергономична форма и невероятна точност до 3200dpi, геймърската мишка CONTUS предлага максимална прецизност, комфорт и удобство.Освен това мишката разполага с режим на автоматична стрелба, която извършва 50 щраквани..

SPEEDLINK Cript ultra thin подложка за мишка, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

SPEEDLINK Cript ultra thin подложка за мишка, черна

Гейминг подложка за мишка, превъзходен контрол благодарение на невероятната комбинация от прецизност, повърхност на плъзгане и здравина, роден за енергична игра.Технически характеристики:Тип артикул: подложка за мишка;Размери: 380 × 280 × 0,8 мм (Ш ×..

SPEEDLINK GLANCE протектор за екран, Wii U, прозрачен ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SPEEDLINK GLANCE протектор за екран, Wii U, прозрачен

Протекторът на екрана пасва на Wii U® GamePad, предлага ефективна защита срещу надраскване, същевременно ви позволява да се наслаждавате на  цветовете на екрана. Фолиото се прикрепя лесно и можете да го премахнете отново по всяко време, без да о..

SPEEDLINK IOVIA клавиатура, US оформление, черна ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SPEEDLINK IOVIA клавиатура, US оформление, черна

IOVIA, клавиатура, оптика от следващо поколение. Оптимизирана за игри, игралната клавиатура IOVIA е идеалната клавиатура за начинаещи и професионалисти.Технически характеристики:EAN: 4027301772609;Номер на продукта: SL-670001-BK-US;USB клавиатура за ..

SPEEDLINK MAXTER гейминг слушалки, PS4, 3,5 мм, черни ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SPEEDLINK MAXTER гейминг слушалки, PS4, 3,5 мм, черни

Гейминг слушалки. Насладете се на зашеметяващия стерео звук и дълбок бас, изискван от най-новите игри. Със своите наушници от кожа, гъвкав микрофон и регулируема лента за глава, Maxter има всички функции, от които се нуждаете, за да продължите да игр..

SPEEDLINK SILK, Pear, SL-6242-F01 подложка за мишка ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

SPEEDLINK SILK, Pear, SL-6242-F01 подложка за мишка

SPEEDLINK SILK, Pear, SL-6242-F01 подложка за мишка      SPEED-LINK е една от водещите марки в аксесоарите за компютърни и видео игри в Европа. Продуктите съчетават нови технологии с отличен дизайн и изключителна функционалност. S..

SPEEDLINK VELLU, SL-620802-BK подложка за мишка с гел, черна С ПОРЪЧКА

SPEEDLINK VELLU, SL-620802-BK подложка за мишка с гел, черна

SPEEDLINK VELLU, SL-620802-BK подложка за мишка с гел, чернаТип: СтандартМатериал: Текстил / ГелРазмер: МалъкЦвят: ЧернаГаранция: 2 години..

Безжичен gamepad SPEEDLINK XEOX analog черен ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Безжичен gamepad SPEEDLINK XEOX analog черен

Технически характеристики:Възможност за избор между XInput/DirectInput режимLED индикаторЕргономичен дизайнПовърхност непозволяваща плъзгане2.4 GHz безжична честота на работаИнтерфейс: безжиченОбхват: 10мВибрация за по-реалистични гейминг моментиЦвят..

USB хъб Speedlink SNAPPY, 4 порта, USB 2.0 С ПОРЪЧКА

USB хъб Speedlink SNAPPY, 4 порта, USB 2.0

Мишка, клавиатура и принтер - SNAPPY USB хъб позволява свързването на до 4 USB устройства едновременно, като същевременно не заема ценно място на бюрото, благодарение на компактния си дизайн. С хъба могат да се използват и USB 1.1 устройства. Той ..

USB хъб Speedlink SNAPPY, 4 порта, USB 3.0 С ПОРЪЧКА

USB хъб Speedlink SNAPPY, 4 порта, USB 3.0

Мишка, клавиатура и принтер - SNAPPY USB хъб позволява свързването на до 4 USB устройства едновременно, като същевременно не заема ценно място на бюрото, благодарение на компактния си дизайн. С хъба могат да се използват USB 2.0 и USB 1.1 устройст..

Слушалки Speedlink ACCORDO, 2х3.5мм жак ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Слушалки Speedlink ACCORDO, 2х3.5мм жак

Speedlink ACCORDO - чудесна комбинация от слушалки и микрофон за всякакъв вид комуникация, провеждана от персоналния компютър. Силно чувствителният микрофон предава гласа с високо качество и е напълно регулируем. Силата на звука може да се настрой..

Стерео колонки Speedlink TWOXO, 5W ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Стерео колонки Speedlink TWOXO, 5W

Зашеметяващ звук под формата на две компактни „кубчета на Рубик“ - стерео тонколоните TWOXO се отличават с малкия си размер от едва шест сантиметра дължина на страната. Те са лесни за свързване с всеки аудио източник и доставят невероятно мощен м..