SNOM

Покажи
Ред
DECT донгъл Snom A230, USB С ПОРЪЧКА

DECT донгъл Snom A230, USB

Свързва телефоните Snom към една слушалка и един C52-SP говорител. Технически характеристики:Тип свързаност: USB-A 2.0;Съвместимост с телефони Snom: IP телефони с USB порт от серии D3xx, D7xx;Съвместимост с DECT устрой..

IP DECT телефон Snom M15 SC

Snom M15 SC е безжичен DECT VoIP телефон, който се използва с едноклетъчни бази. Този модерен DECT телефон е лесен за използване и перфектен за ежедневните бизнес нужди, а широкият 1.7“ панорамен дисплей, клавиатурата с подсветка и отличното преда..

IP DECT телефон Snom M25

M25 DECT е изключително функционално устройство с отлично съотношение между цена и производителност. Създаден за професионална бизнес употреба, телефонът разчита на акумулаторни батерии тип AAA, които осигуряват до 75 часа в режим на готовност и 7..

IP DECT телефон Snom M65 С ПОРЪЧКА

IP DECT телефон Snom M65

Със своя елегантен външен вид и широка гама от функции, M65 е идеален за клиенти, изискващи мобилно покритие между няколко етажа или в големи сгради. Големият 2-инчов цветен дисплей и клавиатура с подсветка осигуряват лесна видимост, докато широко..

IP DECT телефон Snom M70 С ПОРЪЧКА

IP DECT телефон Snom M70

Слушалката Snom M70 DECT е перфектното офис решение за неограничена мобилност на работното място. Слушалката е не само лека и компактна, но и изключително здрава, благодарение на качественото производство и защитния външен капак. M70 не само може ..

IP DECT телефон Snom M80 С ПОРЪЧКА

IP DECT телефон Snom M80

Snom M80 е перфектният универсален телефон за употреба на закрито и открито. Слушалката е изключително лека и компактна, а благодарение на специалното си покритие (сертифицирано по IP 65 и MIL-STD 810g) е особено здрава и издръжлива. Това означава..

IP DECT телефон Snom M85 С ПОРЪЧКА

IP DECT телефон Snom M85

Слушалката M85 е разработена за ежедневните изисквания на работното място в индустриалните предприятия. Този модерен IP DECT телефон е особено здрав и удароустойчив. M85 може да се похвали и с авангардни функции за безопасност като интегриран сенз..

IP DECT телефон Snom M90 - антибактериален С ПОРЪЧКА

IP DECT телефон Snom M90 - антибактериален

Слушалката M90 DECT е специално проектирана за използване в болници и помещения, където чистотата и хигиената играят важна роля. За да гарантира това, M90 има специален антибактериален корпус, който е тестван съгласно стандарта JIS-Z801. Това пра..

Snom A100D С ПОРЪЧКА

Snom A100D

Snom A100D е жична стерео слушалка, проектирана за максимален комфорт и производителност. Лекият и ергономичен дизайн означава, че може да се носи удобно през целия ден. Широколентовата технология осигурява звук с висока разделителна способност и ..

Snom A100М С ПОРЪЧКА

Snom A100М

Snom A100М е жична моно слушалка, проектирана за максимален комфорт и производителност. Лекият и ергономичен дизайн означава, че може да се носи удобно през целия ден. Широколентовата технология осигурява звук с висока разделителна способност и к..

Snom A5 POE инжектор С ПОРЪЧКА

Snom A5 POE инжектор

Snom A5 PoE инжектор за базата M700 DECT и всички настолни телефони Snom. Гаранция: 36 месеца..

Snom EHS безжичен адаптер С ПОРЪЧКА

Snom EHS безжичен адаптер

Адаптерът за безжични слушалки Snom е съвместим с всички настолни телефони Snom и създава връзка между професионалната VoIP телефония и професионалните безжични слушалки от марките Jabra, Plantronics и Sennheiser. Технически характери..

Wi-Fi донгъл Snom A210, USB С ПОРЪЧКА

Wi-Fi донгъл Snom A210, USB

Wi-Fi адаптерът Snom A210 може да трансформира всеки телефон Snom от сериите D3xx и D7xx в безжично WLAN устройство. WLAN функционалността става все по-често срещано решение в офиси, където мобилността и безжичната свързаност са важни.Този мал..

Базова станция + IP DECT телефон Snom M215 SC С ПОРЪЧКА

Базова станция + IP DECT телефон Snom M215 SC

Комплектът включва базова станция Snom M200 SC и телефон Snom M15 SC.Базовата станция M200 SC осигурява всичко необходимо за създаване на икономично, високопроизводително и компактно DECT телефонно решение. Тази модерна DECT база осигурява не ..

Базова станция + IP DECT телефон Snom M325 С ПОРЪЧКА

Базова станция + IP DECT телефон Snom M325

Този DECT пакет включва едноклетъчната базова станция M300 и една слушалка M25, образувайки по този начин уникално мощно решение за мобилна телефония. Системата може да бъде разширена с до 20 допълнителни слушалки Snom DECT от една базова станция ..

Базова станция Snom M900

Базовата станция M900 IP DECT осигурява солидна основа за всякаква по размер инсталация на телефония. От малък офис със само една базова станция до, например, болница с няколко хиляди устройства. Интегрираният DECT мениджър, с най-модерна технолог..

Безжична DECT многоклетъчна слушалка Snom A190 С ПОРЪЧКА

Безжична DECT многоклетъчна слушалка Snom A190

Слушалката А190 впечатлява не само заради увеличения си обхват, но и заради интегрираната си технология, която включва модерен, регулируем шумопотискащ микрофон, с премахване на ехото, и вграден широколентов говорител.A190 може да се използва..

Безжична DECT слушалка Snom A150 С ПОРЪЧКА

Безжична DECT слушалка Snom A150

Snom A150 е една от най-малките и леки DECT слушалки в своя клас. Въпреки компактния си размер, устройството се отличава с отличен широколентов звук и голям обхват. Там, където обхватът на Bluetooth слушалките изчезва, този на Snom A150 продължава..

Безжична DECT слушалка Snom A170 Convertible С ПОРЪЧКА

Безжична DECT слушалка Snom A170 Convertible

Snom A170 е безжична слушалка за телефони Snom, която предлага не само отлично качество, но и максимална мобилност. Тази лека и функционална слушалка има широколентов високоговорител и микрофон с пасивно шумопотискане, създаден да филтрира досаде..

Допълнителен модул Snom D3 С ПОРЪЧКА

Допълнителен модул Snom D3

Модулът за разширяване Snom D3 предлага допълнителни 18 многоцветни LED бутона, които могат да бъдат програмирани за функции като избиране на линия, бързо набиране, зает статус и индикация за присъствие. Многоцветен LED бутон показва състояние на ..

Допълнителен модул Snom D7 С ПОРЪЧКА

Допълнителен модул Snom D7

Допълнителният модул Snom D7 осигурява по-голяма гъвкавост и повишена производителност на потребителите, които говорят интензивно по телефона. Модулът D7 подобрява телефоните от серията 700 чрез добавяне на 18 програмируеми бутона със светодиоди з..

Допълнителен модул Snom D7 - бял С ПОРЪЧКА

Допълнителен модул Snom D7 - бял

Допълнителният модул Snom D7 осигурява по-голяма гъвкавост и повишена производителност на потребителите, които говорят интензивно по телефона. Модулът D7 подобрява телефоните от серията 700 чрез добавяне на 18 програмируеми бутона със светодиоди з..

Захранване за Snom M200 SC

4 W захранване за базова станция M200 SC. Гаранция: 36 месеца..

Захранващ адаптер за телефони Snom - A6 С ПОРЪЧКА

Захранващ адаптер за телефони Snom - A6

10W захранващ адаптер за всички настолни телефони Snom. Гаранция: 36 месеца..

Кабел за Snom EHS безжичен адаптер С ПОРЪЧКА

Кабел за Snom EHS безжичен адаптер

Snom кабел с RJ12 конектор. За връзка между Snom EHS безжичен адаптер и телефони от серията D7xx...

Конферентен говорител Snom C52-SP С ПОРЪЧКА

Конферентен говорител Snom C52-SP

Snom C520 - WiMi, в комбинация с Snom C52-SP, е идеалното решение за хора, които редовно провеждат телеконференции в големи помещения или с голям брой хора. До три C52-SP устройства могат с лекота да бъдат сдвоени с Snom C520 - WiMi, след което да..

Конферентен телефон Snom C520 - WiMi

Благодарение на усъвършенстваната DECT и Bluetooth технология, C520 е перфектното устройство за екипни конференции и предлага три авангардни микрофона. Първият от тях е вграден във високоефективния говорител с пълен дуплекс в основната базова ста..

Свързващ кабел Snom ACPJ – QD към 3.5мм С ПОРЪЧКА

Свързващ кабел Snom ACPJ – QD към 3.5мм

Кабел с 3,5 мм жак за слушалки Snom A100Кабелът Snom ACPJ свързва слушалки A100M/D към всички устройства с вход за 3,5 мм жак. Технически характеристики:Подходящ за DECT устройства Snom (M25/M65/M85);Съвместим с повечет..

Свързващ кабел Snom ACPJ25 – QD към 2.5мм С ПОРЪЧКА

Свързващ кабел Snom ACPJ25 – QD към 2.5мм

Кабел с 2,5 мм жак за слушалки Snom A100Кабелът Snom ACPJ свързва слушалки A100M/D към всички устройства Snom SC с вход за 2,5 мм жак. Технически характеристики:Подходящ за устройства Snom SC DECT;Съвместим с повечето ..

Свързващ кабел Snom ACUSB С ПОРЪЧКА

Свързващ кабел Snom ACUSB

Кабелът Snom ACUSB свързва слушалките A100 M/D с всички стационарни телефони Snom с USB портове. Интегрираните бутони за приемане и прекратяване на повикванията, изключване на звука и контрол на силата му, позволяват по-ефективно използване на тел..

Система за публично оповестяване Snom PA1 С ПОРЪЧКА

Система за публично оповестяване Snom PA1

Snom PA1 е система за публично оповестяване, която чрез SIP или Multicast се свързва към компютърната мрежа. Това позволява централизираното конфигуриране и поддържане на системата. Разположена в здрав контейнер, Snom PA1 е идеалното решение за до..

Телефон Snom D120 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D120

Snom D120 е чудесен телефон, проектиран за големи комуникационни системи, като тези, които могат да бъдат намерени в хотелиерството или здравеопазването. Елегантният му дизайн и изключителното качество на звука, отговарят на всички изисквания за б..

Телефон Snom D315 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D315

Гъвкавостта на D315 го прави подходящ за различни учреждения, включително офиси, кол центрове и рецепции. Бърз USB порт позволява свързването на различни аксесоари. Snom D315 има гигабитов Ethernet суич, което гарантира, че ще извлече максимума о..

Телефон Snom D335

За да показва постоянно на потребителя цялата важна информация, от която може да се нуждае, Snom D335 разполага с вграден сензор за движение. Веднага щом ръката на потребителя се доближи до дисплея или функционалните клавиши, екранът автоматично п..

Телефон Snom D345 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D345

Snom D345 е създаден с оглед на изискванията на хората, предоставящите ИТ услуги, което го прави подходящ за различни учреждения, включително офиси, кол центрове и рецепции. D345 има втори екран, който поддържа четири виртуални страници, всяка с дв..

Телефон Snom D385 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D385

Големият 4.3" TFT цветен дисплей на Snom D385 предлага удобен достъп до цялата ключова информация, като списъци с обаждания, адресни книги и функции. Потребителският интерфейс също е преработен за по-лесна работа.Всички бутони около втория ди..

Телефон Snom D712

D712 предлага богат набор от функции за бизнес телефония, които са критични за днешния начин на работа, управляван от информация в реално време. Създаден за HD аудио, Snom D712 осигурява превъзходно, кристално чисто качество на разговорите. Поддър..

Телефон Snom D715 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D715

D715 е проектиран да осигури на потребителите най-доброто откъм високоскоростна свързаност, в комбинация с висококачествено аудио. Интегралният гигабитов суич осигурява надеждност на връзката, а в комбинация с USB порта дава висока степен на гъвка..

Телефон Snom D715 - бял С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D715 - бял

D715 е проектиран да осигури на потребителите най-доброто откъм високоскоростна свързаност, в комбинация с висококачествено аудио. Интегралният гигабитов суич осигурява надеждност на връзката, а в комбинация с USB порта дава висока степен на гъвка..

Телефон Snom D717 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D717

Snom D717 е професионален бюджетен стационарен телефон за влизане в света на VoIP телефонията. Усъвършенстваният IP телефон D717 разполага с цветен дисплей с висока разделителна способност, а също така разполага с уникален и иновативен сензор за ..

Телефон Snom D717 - бял

Snom D717 е професионален бюджетен стационарен телефон за влизане в света на VoIP телефонията. Усъвършенстваният IP телефон D717 разполага с цветен дисплей с висока разделителна способност, а също така разполага с уникален и иновативен сензор за ..

Телефон Snom D725 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D725

D725 има 18 свободно програмируеми многоцветни функционални бутона на три реда - функция, която позволява на потребителите да имат пълен контрол над всички обаждания. Като се добави и възможността за поддържане на до дванадесет SIP линии, Snom D72..

Телефон Snom D735 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D735

За да показва постоянно на потребителя цялата важна информация, от която може да се нуждае, Snom D735 разполага с вграден сензор за движение. Веднага щом ръката на потребителя се доближи до дисплея или функционалните клавиши, екранът автоматично ..

Телефон Snom D735 - бял С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D735 - бял

За да показва постоянно на потребителя цялата важна информация, от която може да се нуждае, Snom D735 разполага с вграден сензор за движение. Веднага щом ръката на потребителя се доближи до дисплея или функционалните клавиши, екранът автоматично ..

Телефон Snom D745 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D745

D745 е отлично решение за онези, които използват телефон във всекидневната си работа. Той е не само лесен за използване, но и рентабилен за мащабно внедряване. Елегантният му дизайн допълва дори най-изисканата обстановка, а стойката позволява макс..

Телефон Snom D765 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D765

D765 съчетава гъвкавост при използване с качествени дизайн и аудио. Той предлага 3,5-инчов цветен TFT дисплей с висока разделителна способност, който предоставя богата информация – като например възможност за снимка и статус на потребителя. Шестна..

Телефон Snom D785 С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D785

Модерният дизайн на Snom D785, в комбинация с големия цветен дисплей с висока резолюция, го правят идеален за натоварена всекидневна работа. Удобният потребителски интерфейс и вторият екран правят използването на този телефон по-интуитивно от всяк..

Телефон Snom D785 - бял С ПОРЪЧКА

Телефон Snom D785 - бял

Модерният дизайн на Snom D785, в комбинация с големия цветен дисплей с висока резолюция, го правят идеален за натоварена всекидневна работа. Удобният потребителски интерфейс и вторият екран правят използването на този телефон по-интуитивно от всяк..

Усилвател Snom M5 С ПОРЪЧКА

Усилвател Snom M5

Усилвателят M5 DECT е просто и лесно решение за разгръщане и е изключително полезен инструмент на места, изискващи мобилно покритие на няколко етажа или в големи сгради. Ретранслаторът увеличава обхвата на приемане на отделните бази и слушалки, ка..