IPN HEADSETS

Покажи
Ред

IPN 111 адаптер, Microsoft Lync оптимизиран, QD към USB

IPN QD/USB адаптерът разширява възможностите за връзка на дадена слушалка и осигурява перфектна интеграция с персонален компютър.Силата на звука може лесно да се контролира с бутоните за изключване и силата на звука на usb адаптера. HD Voice осигу..

IPN H900 моно слушалка , Wideband, NC, QD С ПОРЪЧКА

IPN H900 моно слушалка , Wideband, NC, QD

QD Слушалка IPN H900 Моно WidebandIPN H900 Mono са специално проектирани както за офиса, така и за натоварената среда в контакт центрове. Идеалната им форма ги прави удобни за носене през целия ден. IPN H900 e съвместима с почти всички телефонни апар..

IPN W880 моно слушалка, безжична, Multi-use

Безжична слушалка за стационарен телефон и компютър IPN Emotion W880Безжичните слушалките IPN Emotion W880 са специално разработени за интензивна употреба на и около работното място. Допълнителното отделение за батерия (+батерия) в базовата..

IPN W920 mono wireless слушалка

IPN W920 mono wireless слушалкаЗахранване и батерия: 9 часа време за разговори на батерияОбхват: до 150м. / 500 футаМагнитна основа за слушалкиВъншни бутони и конектори: Външен порт за електронен превключвателФункции: - Функция задържане на консултац..

IPN W970 моно слушалка, DECT

DECT слушалка IPN W970Слушалката IPN W970 е нов стандарт за безжична комуникация с най-съвременния дизайн и подобрени характеристики. Слушалките предлагат разширен обхват от 400 m за интензивна употреба във и около работното място. Технологията ..

IPN W980 моно слушалка, DECT

DECT слушалка IPN W980 Mono Слушалката IPN W980 е нов стандарт за безжична комуникация с най-съвременния дизайн и подобрени характеристики. Слушалките предлагат разширен обхват от 400 m за интензивна употреба във и около работното място. Те..

IPN W985 моно слушалка, DECT С ПОРЪЧКА

IPN W985 моно слушалка, DECT

DECT слушалки IPN W985IPN W9xx серия внасят нов стандарт в безжичната свързаност и комуникация чрез висок стандарт в дизайн, технология и цялостно изпълнение. IPN W9xx серия се произвежда в три варианта като всички могат да бъдат зареждани посре..

Свързващ HIS кабел IPN 107 - QD към RJ9, Avaya С ПОРЪЧКА

Свързващ HIS кабел IPN 107 - QD към RJ9, Avaya

HIS кабел, свързващ слушалки Plantronics с телефони Avaya. Включва и бутон за заглушаване...