АУДИО И ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИИ

АУДИО И ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИИ

Покажи
Ред
 Jabra Link 380 донгъл, UC, Bluetooth, USB-C С ПОРЪЧКА

Jabra Link 380 донгъл, UC, Bluetooth, USB-C

Проектиран за подобряване на Bluetooth свързаността между безжично устройство Jabra и персонален компютър.  Гаранция: 24 месеца..

Jabra PanaCast, стойка за камера

Стойка, която позволява Jabra PanaCast да се използва като самостоятелна единица. Идеална е в случаите, когато PanaCast ще бъде използвана на различни места...

LOGITECH Rally Mic Pod, допълнителен микрофон

С елегантен, нископрофилен дизайн и първокласни материали, Rally Mic Pods издават изключително ясен, естествен, кристален звук. Отделните микрофонни мрежички съдържат множество елементи за формиране на лъча, които се фокусират върху активните високог..

 SBOX PМ-300-3.0 стенна стойка за проектор, черна ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

SBOX PМ-300-3.0 стенна стойка за проектор, черна

Технически характеристики: Максимално натоварване (кг): 15;Цвят: черен;Материал: стомана;Повърхностно покритие: прахово боядисване;Наклон: 30°;Въртене: 360°;Регулиране на височината: 2975 (1 - 3 м);Монтажни отвори (мм): 3..

BOSE Videobar VB-S видеоконферентна система, 4К ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

BOSE Videobar VB-S видеоконферентна система, 4К

Bose Videobar VB‑S е компактно USB конферентно устройство от типа „всичко в едно“, което се инсталира бързо и лесно за първокласно аудио и видео в малки заседателни помещения и стаи до 3 × 3 метра. Четирите микрофона автоматично се фокусира..

BOSE Videobar VB1, видеоконферентна система, 4K

Bose Videobar VB1 е USB конферентно устройство от типа „всичко в едно“, което предоставя първокласно аудио и видео изживяване в малки и средни по размер заседателни помещения. Шест многопосочни микрофона автоматично се фокусират върху гласовете н..

ClearOne CHAT 150 VC аксесоари С ПОРЪЧКА

ClearOne CHAT 150 VC аксесоари

Комплектът включва комутационен блок за видеоконференции, захранване, комплект адаптери за контакти на различни стандарти, RCA кабел и 30.5 см свързващ кабел...

ClearOne CHAT 150 VC конферентен говорител С ПОРЪЧКА

ClearOne CHAT 150 VC конферентен говорител

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 – съвместим с видеоконферентни системиТехнически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Системите за премахв..

ClearOne CHAT 150 конферентен говорител, Avaya С ПОРЪЧКА

ClearOne CHAT 150 конферентен говорител, Avaya

ClearOne CHAT 150 конферентен говорител – съвместим с телефони AvayaТехнически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Системите за премахване на ехот..

ClearOne UNITE 150, видеоконферентна камера, FHD, PTZ С ПОРЪЧКА

ClearOne UNITE 150, видеоконферентна камера, FHD, PTZ

Професионален клас HD USB PTZ камера за конферентни зали.   Технически характеристики: Пълно HD 1080p30 видео, 12x оптично увеличение и възможност за улавяне на всички участници в стаята;Супер висок SNR с разширено 2..

Clearone UNITE 20 Pro панорамна видеоконферентна камера, 120°, Full HD, USB 2.0 С ПОРЪЧКА

Clearone UNITE 20 Pro панорамна видеоконферентна камера, 120°, Full HD, USB 2.0

Про уеб камера с резолюция от 1080p при 30 кадъра в секунда и ултра широкоъгълно зрително поле от 120°.   Технически характеристики: Максимална видео резолюция: 1080P Ful..

ClearOne UNITE 200, видеоконферентна камера, FHD, PTZ С ПОРЪЧКА

ClearOne UNITE 200, видеоконферентна камера, FHD, PTZ

Най-добрата в класа си, изключително конкурентна професионална PTZ камера. Възможността за USB, HDMI и IP връзка я правят идеална за различни приложения.   Технически характеристики: Пълно HD 1080p60 видео, 12x о..

EPOS / Sennheiser EXPAND Control стойка за стена, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ
EPOS EXPAND Control конферентен контролен панел, MS, UC, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS EXPAND Control конферентен контролен панел, MS, UC, черен

Таблетът EXPAND Control служи или като контролер за конферентна зала, или като панел за планиране, като се интегрира безпроблемно с водещи UC решения за всяка заседателна зала. Безпроблемното инсталиране и гъвкавите опции за подредено монтиране ос..

EPOS EXPAND Vision 3T Core видеоконферентна система, 112°, Full HD, MS, USB-C, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS EXPAND Vision 3T Core видеоконферентна система, 112°, Full HD, MS, USB-C, черна

Видео лента с висока разделителна способност за Microsoft Teams Rooms на Android™ за днешния интелигентен офис. Присъединете се към срещи само с едно докосване и се насладете на пълно изживяване на Microsoft Teams. Предлага се без високоговорител ..

EPOS EXPAND Vision 5 видеобар и tap конзола за управление

Изведете видеоконференциите на ново ниво с пакета EXPAND Vision 5 за малки и средни заседателни зали. Насладете се на лента за видео сътрудничество "всичко в едно", проектирана с уникални алгоритми и акустика, които помагат на мозъка да се ориенти..

EPOS/ Sennheiser EXPAND 40 + конферентен говорител, USB-C донгъл, UC, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS/ Sennheiser EXPAND 40 + конферентен говорител, USB-C донгъл, UC, черен

Елегантен и преносим безжичен Bluetooth® високоговорител с изключителна аудио производителност. Присъединете се незабавно към срещи и се насладете на кристално чист звук. Три микрофона за формиране на лъч изолират гласове от реверберация в стаята и о..

EPOS/ Sennheiser EXPAND 40 конферентен говорител, UC, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS/ Sennheiser EXPAND 40 конферентен говорител, UC, черен

Елегантен и преносим безжичен Bluetooth® високоговорител с изключителна аудио производителност. Присъединете се незабавно към срещи и се насладете на кристално чист звук. Три микрофона за формиране на лъч изолират гласове от реверберация в стаята ..

EPOS/ Sennheiser EXPAND 40T конферентен говорител, USB-C донгъл, MS, UC, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS/ Sennheiser EXPAND 40T конферентен говорител, USB-C донгъл, MS, UC, черен

Елегантен и преносим безжичен Bluetooth® високоговорител с изключителна аудио производителност. Присъединете се незабавно към срещи и се насладете на кристално чист звук. Три микрофона за формиране на лъч изолират гласове от реверберация в стаята и о..

EPOS/Sennheiser EXPAND Vision 5 видеоконферентен бар, 4K, MS, UC, черен

Изведете видеоконференциите на ново ниво с EPOS EXPAND Vision 5 за средни заседателни зали. Мощен видео бар "всичко в едно" с кристално ясно видео и изключителна аудио производителност, благодарение на двата интегрирани високоговорителя и масив от че..

ErgoFount BSM-100-06TV Телевизионна стойка с регулируема височина от алуминий С ПОРЪЧКА

ErgoFount BSM-100-06TV Телевизионна стойка с регулируема височина от алуминий

Мобилна стойка с функция за регулиране на височината, предназначена за монтаж на диагонал на дисплея от 60-100. В комплекта има рафт за AV оборудване. Възможност за регулиране на височината на дисплеите в диапазона 1280-1600 мм. Стойка..

ErgoFount BSM-105-08FTV Телевизионна стойка с регулируема височина от алуминий С ПОРЪЧКА

ErgoFount BSM-105-08FTV Телевизионна стойка с регулируема височина от алуминий

Мобилна стойка с функция за регулиране на височината, предназначена за монтаж на диагонал на дисплея от 60-100. В комплекта има рафт за AV оборудване. Възможност за регулиране на височината на дисплеите в диапазона 1280-1600 мм. Стойка..

EXPAND Capture 5 конферентен говорител, MS, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

EXPAND Capture 5 конферентен говорител, MS, черен

Интелигентен високоговорител за всички системи Microsoft Teams Rooms (MTR) на Windows, със 7-лъчева микрофонна матрица и гласов асистент Cortana. Усъвършенстваните възможности за разпознаване на глас и транскрипция осигуряват приобщаващо изживяван..

EXPAND Vision 3T комплект

Комплект за видео сътрудничество за Microsoft Teams Rooms на Android™ за днешния хибриден работник. Лесен за настройка, лесен за инсталиране. Насладете се на превъзходно видео и звук, които ви доближават до колегите ви, независимо дали работите ди..

HECKLER DESIGN H615BG Logitech MeetUp Tripod стойка С ПОРЪЧКА

HECKLER DESIGN H615BG Logitech MeetUp Tripod стойка

Aдаптер с 1/4-20 отвор за закрепване към Logitech MeetUp, който позволява монтиране към всеки статив. Използвайки статив, а не неподвижна стойка, MeetUp може да се разположи в режим на работа за секунди. Гаранция: 24 месеца..

HECKLER DESIGN STAND PRIME за IPAD 10.2" стойка за конферентни зали С ПОРЪЧКА

HECKLER DESIGN STAND PRIME за IPAD 10.2" стойка за конферентни зали

Aдаптер с 1/4-20 отвор за закрепване към Logitech MeetUp, който позволява монтиране към всеки статив. Използвайки статив, а не неподвижна стойка, MeetUp може да се разположи в режим на работа за секунди. Гаранция: 24 месеца..

HECKLER DESIGN STAND PRIME за IPAD MINI, стойка за конферентна зала С ПОРЪЧКА

HECKLER DESIGN STAND PRIME за IPAD MINI, стойка за конферентна зала

Aдаптер с 1/4-20 отвор за закрепване към Logitech MeetUp, който позволява монтиране към всеки статив. Използвайки статив, а не неподвижна стойка, MeetUp може да се разположи в режим на работа за секунди. Гаранция: 24 месеца..

Jabra / Lenovo видеоконферентна система, 4K, 180°, PTZ, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra / Lenovo видеоконферентна система, 4K, 180°, PTZ, черна

Jabra PanaCast 50 Room System е цялостно решение, което позволява на малки и средни стаи да бъдат домакини на по-приобщаващи виртуални срещи. Jabra обединява усилия с Lenovo, за да предостави иновативни изживявания за видео сътрудничество. Това..

Jabra PanaCast 50 видеоконферентна система, 4К, 180°,  PTZ, сива ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast 50 видеоконферентна система, 4К, 180°, PTZ, сива

В свят, в който сме физически по-разделени от всякога, имате нужда от страхотно аудио и видео за вашите отдалечени срещи. Но също така трябва да направите вашите офиси и пространства за сътрудничество по-безопасни за всички, които ги използват. ..

Jabra PanaCast 50 дистанционно управление, сиво ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast 50 дистанционно управление, сиво

Интуитивно дистанционно управление за лесна работа в стаята. Достъп до предварително зададени настройки и PTZ контроли, регулиране на силата на звука и много други, всичко това без да ставате от мястото си...

Jabra PanaCast 50 дистанционно управление, черно

Интуитивно дистанционно управление за лесна работа в стаята. Достъп до предварително зададени настройки и PTZ контроли, регулиране на силата на звука и много други, всичко това без да ставате от мястото си...

Jabra PanaCast 50 стойка за екран, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast 50 стойка за екран, черна

Монтирайте вашия PanaCast 50 под или над вашия телевизор, за по-гъвкави и динамични срещи, с VESA съвместима стойка за екран...

Jabra PanaCast 50 стойка за маса, сива ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast 50 стойка за маса, сива

Монтирайте вашия PanaCast 50 като свободно стоящ модул на бюро или маса за максимална гъвкавост и преносимост със стойката за маса...

Jabra PanaCast 50 стойка за маса, черна

Монтирайте вашия PanaCast 50 като свободно стоящ модул на бюро или маса за максимална гъвкавост и преносимост със стойката за маса...

Jabra PanaCast 50 стойка за стена, сива ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast 50 стойка за стена, сива

Използвайте стойката за стена, за да монтирате вашия PanaCast 50 на стената на нивото на очите, за оптимално разположение...

Jabra PanaCast 50 стойка за стена, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast 50 стойка за стена, черна

Използвайте стойката за стена, за да монтирате вашия PanaCast 50 на стената на нивото на очите, за оптимално разположение...

Jabra PanaCast 50, видеоконферентна система, 180°, 4K

С водещо в бранша професионално аудио, усъвършенствана и иновативна 180° видео технология и набор от уникални функции, управлявани от изкуствен интелект, PanaCast 50 дава силата за провеждане на безопасни и социално дистанцирани срещи.   ..

Jabra PanaCast Meet Anywhere, видеоконферентен комплект, MS, 180°, 1.8 м кабел, 4K, стойка

Техника, която дава възможност да се обособи видеоконферентна зала навсякъде, благодарение на компактния си размер, позволяващ удобно и лесно пренасяне. Импровизирани интервюта и видеоразговори в последния момент – непланираните срещи изникват в..

Jabra PanaCast Meet Anywhere, видеоконферентен комплект, MS, 180°, 4K

Техника, която дава възможност да се обособи видеоконферентна зала навсякъде, благодарение на компактния си размер, позволяващ удобно и лесно пренасяне.   Импровизирани интервюта и видеоразговори в последния момент – непланираните срещи..

Jabra PanaCast Meet Anywhere, видеоконферентен комплект, UC, 180°, 1 м кабел, 4K ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast Meet Anywhere, видеоконферентен комплект, UC, 180°, 1 м кабел, 4K

Техника, която дава възможност да се обособи видеоконферентна зала навсякъде, благодарение на компактния си размер, позволяващ удобно и лесно пренасяне.   Импровизирани интервюта и видеоразговори в последния момент – непланираните срещи..

Jabra PanaCast Meet Anywhere, видеоконферентен комплект, UC, 180°, 1.8 м кабел, 4K, стойка ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast Meet Anywhere, видеоконферентен комплект, UC, 180°, 1.8 м кабел, 4K, стойка

Техника, която дава възможност да се обособи видеоконферентна зала навсякъде, благодарение на компактния си размер, позволяващ удобно и лесно пренасяне. Импровизирани интервюта и видеоразговори в последния момент – непланираните срещи изникват в..

Jabra PanaCast/20/50 USB-C кабел, 1.8 м, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra PanaCast/20/50 USB-C кабел, 1.8 м, черен

Предлагат се USB кабели за Jabra PanaCast 50/ PanaCast 20/PanaCast. Предлагат се в различни дължини, за да отговарят на вашите нужди. Просто изберете желания тип кабел и дължина преди покупка...

Jabra SPEAK 810 комплект захранващи кабели С ПОРЪЧКА

Jabra SPEAK 810 комплект захранващи кабели

Този комплект захранващи кабели се използва заедно със съществуващ кабел за Speak 810, като комплектът включва 6 различни кабела (1 метър дължина), отговарящи на стандартите на САЩ, Австралия, Китай, Япония, Обединеното кралство или ЕС. ..

Jabra Speak2 40 конферентен спийкър, USB-A, USB-C, MS, сив

Създадохме следващото поколение от нашите водещи в света високоговорители* с пълно дуплексно аудио, авангардна микрофонна технология и усъвършенствани високоговорители, за да ви помогнем да направите хибридна работа за вас.Технически характеристик..

Jabra Speak2 75 конферентен говорител, Bluetooth, MS, Link 380a, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

Jabra Speak2 75 конферентен говорител, Bluetooth, MS, Link 380a, черен

Speak2 75 е следващото поколение професионални, преносими говорители, предлагащи най-новите технологии. Усъвършенствано супер-широколентово аудио на Jabra, прецизност на микрофона и технология, която акцентира върху фините тонове в гласа ви. ..

JPL Convey говорител, USB-A, MS, тъмносин

Новият JPL Convey е идеалният избор за всеки, който иска да говори и слуша със свободни ръце, когато използва софтфон. Идеален за реч, музика и игри.   Технически характеристики: ..

JPL Vision Access уеб камера, 1080p HD, USB-A, USB-C, Windows Hello, сива

Компактна 1080p USB уеб камера, включваща лицево разпознаване, съвместимо с Windows Hello, и вградено капаче за поверителност на обектива.   Технически характеристики: HD 1920 x 1080p CMO..