Дисплеи за управление на срещи

Дисплеи за управление на срещи
Покажи
Ред
EPOS EXPAND Control конферентен контролен панел, MS, UC, черен ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS EXPAND Control конферентен контролен панел, MS, UC, черен

Таблетът EXPAND Control служи или като контролер за конферентна зала, или като панел за планиране, като се интегрира безпроблемно с водещи UC решения за всяка заседателна зала. Безпроблемното инсталиране и гъвкавите опции за подредено монтиране ос..

Yealink CTP18-STD контролен панел, 8", 1280x800 (16:10), сив

CTP18 е сензорен панел за сътрудничество, предназначен за малки и средни стаи. Неговият 8-инчов сензорен екран и ориентиран към потребителя интерактивен дизайн позволяват на потребителите да се присъединят или да контролират среща бързо и без усил..

Yealink DeskVision A24 дисплей, MS, UC, Full HD 4К, сив С ПОРЪЧКА

Yealink DeskVision A24 дисплей, MS, UC, Full HD 4К, сив

Yealink DeskVision A24 е решение за десктоп колаборация, пуснато от Yealink за видеоконференции, което интегрира компютърни монитори и UC аудио и видео крайни приложения. Може да се използва като независима крайна точка за видеоконференции или наст..

Yealink MCore Kit C4 комплект дисплей с мини компютър, MS ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Yealink MCore Kit C4 комплект дисплей с мини компютър, MS

Yealink MCore Pro е специален мини-компютър за системи за конферентни зали, захранван от Intel Core 11th gen. i5 за максимални възможности за обработка. Той предлага три HDMI изхода за с три дисплея, заедно с TPM 2.0 за защита на данните. MCore Pr..

Yealink RoomPanel Plus контролен панел, 10.1", бял С ПОРЪЧКА

Yealink RoomPanel Plus контролен панел, 10.1", бял

Yealink RoomPanel Plus е 10,1-инчов многофункционален панел за график на заседателна зала, който работи с Android 11 и се предлага с пълно RGB програмируемо LED фоново осветление за незабавно видимо съобщаване на състоянието на стаята. Той включва..