FM трансмитери

FM трансмитери

Покажи
Ред

Energy Black Knight трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, 3,5 мм жак, FM, радио

FM трансмитер Energy Car MP3Характеристики: FM предавател;Възпроизвежда MP3 и WMA музикални формати, с навигация до папките;Поддържа SDHC карти с памет (до 32GB);USB конектор за зареждане на музика от Вашата флаш памет (до 32GB);3,5mm жак Li..

Tellur T844-C трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, LCD дисплей ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur T844-C трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, LCD дисплей

FM трансмитер Tellur T844-C Характеристики:LCD екран; Поддържа USB и Micro SD карта; Поддържа MP3 формат; 206 канала: 87.5-108MHZ; Запомня последната честота, песен и сила на звука; Дистанционно Гаранция: 24 месеца..

Energy Sistem Car Transmitter FM трансмитер, Bluetooth, FM радио, USB-A, Micro SD, червен

MP3 плейър за кола с FM предавател. Наслаждавайте се на музиката си в колата с мулти връзка. Разполага с плейър за microSD карти, USB MP3 плейър и втори USB порт за зареждане на вашите устройства. Технически характеристики: ДИСПЛЕЙТип: 7..

Energy Sistem FM Talk трансмитер, Bluetooth, USB-A, Micro SD, FM радио, LED дисплей, черен

Bluetooth FM предавател, за да слушате музика от вашия смартфон в колата си. Говорете със семейството и приятелите си, докато шофирате. Съвместим с гласови асистенти. USB порт и слот за Micro SD карта, за да слушате музика и да зареждате устройств..

Energy sistem FM трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, USB-A зарядно, черен

Технически характеристики:Свързване: USB порт и MicroSD слот до 64 GB;Наличен честотен диапазон: 87,5 ~ 108 MHz;LCD дисплей;Mногопосочен микрофон;3.1 USB порт за зареждане на външни устройства;12 V и 24 V DC адаптер за запалката на автомобила;Еле..

Tellur B1 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът лесно се слага в запалката на колата и може да бъде свързан към смартфона чрез кабел или Bluetooth, така че сигнала от портативното устройство да бъде насочен към радиото.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 2.1;Дис..

Tellur B2 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

Благодарение на двата си USB  порта, този FM трансмитер ще държи батерията на телефона ви винаги заредена и готова за парти. Интелигентната зарядна система ще разпознае модела на всяко устройство и ще го доставя максимално позволената от про..

Tellur B3 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, AUX, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

Доброто настроение може да превърне едно  прекрасно пътуване в още по-прекрасно!Бъдете DJ на пътя с този многофункционален FM трансмитер. Можете да слушате любимата си музика чрез Bluetooth, USB, microSD или AUX вход. Двата USB порта ще се п..

Tellur B4 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът може лесно да се прикрепи към въздуховодите на колата, благодарение на магнитния си държач и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез своя QC3.0 USB порт.   Технически характеристики: ..

Tellur B5 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът може лесно да се вкара в запалката на колата и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез двата си USB порта. Като допълнение трансмитерът може да следи и за нивото на напрежение в акумулатора, когато автомобилът е в движение. ..

Tellur B6 трансмитер, Bluetooth, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон, LED дисплей

FM трансмитерът лесно се закрепва за въздуховодите на колата и може да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез двата си USB порта. Като допълнение трансмитерът има магнитна поставка за закрепване на телефон.   Технически характеристики..

Tellur B7 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Tellur B7 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът може лесно да се сложи в запалката на колата и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез своя QC3.0 USB порт.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 5.0;Захранване: 12-24V;Дисплей: да (показва честотата и силата на ..

Tellur B8 трансмитер, Bluetooth, USB-A плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът позволява слушането на по-мощна музика по време на шофиране. Tellur B8 има специален бутон за усилване на басите, който при натискане вкарва повече бас в мелодията.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 5.0;Захранван..