FM трансмитери

FM трансмитери

Покажи
Ред

Energy Black Knight трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, 3,5 мм жак, FM, радио

FM трансмитер Energy Car MP3Характеристики:FM предавател;Възпроизвежда MP3 и WMA музикални формати, с навигация до папките;Поддържа SDHC карти с памет (до 32GB);USB конектор за зареждане на музика от Вашата флаш памет (до 32GB);3,5mm жак Li..

Energy sistem 1100 FM Dark Iron трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, 3,5 мм жак, FM радио, LCD дисплей С ПОРЪЧКА

Energy sistem 1100 FM Dark Iron трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, 3,5 мм жак, FM радио, LCD дисплей

FM Трансмитер Energy MP3 1100MP3 плейър за кола с FM Transmitter. Наслаждавайте се на музиката в колата си чрез безжична връзка с радиото и мултисвързване. Изберете източника, от който да слушатее музика - SD/SD-HC карта, USB, или свържете плейъра с ..

Energy sistem Car Transmitter трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, USB-A зарядно, FM радио, LCD дислей С ПОРЪЧКА

Energy sistem Car Transmitter трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, USB-A зарядно, FM радио, LCD дислей

Bluetooth FM трансмитер за слушане на музика по време на шофиране. Той разполага с LCD екран, за да покаже избраната опция или всички опции за свързване, за които можете да се сетите. Има възможност за разглеждане на различни карти с памет и зареждан..

Tellur T844-C трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, LCD дисплей ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur T844-C трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, LCD дисплей

FM трансмитер Tellur T844-CХарактеристики:LCD екран; Поддържа USB и Micro SD карта; Поддържа MP3 формат; 206 канала: 87.5-108MHZ; Запомня последната честота, песен и сила на звука; ДистанционноГаранция: 24 месеца..

Energy sistem FM трансмитер, USB-A, SD, Mp3 плеър, USB-A зарядно, черен

Технически характеристики:Свързване: USB порт и MicroSD слот до 64 GB;Наличен честотен диапазон: 87,5 ~ 108 MHz;LCD дисплей;Mногопосочен микрофон;3.1 USB порт за зареждане на външни устройства;12 V и 24 V DC адаптер за запалката на автомобила;Еле..

Energy sistem PRO трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, AUX, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, LCD дислпей, микрофон

Технически характеристики:Свързване: Bluetooth 4.2, USB порт, MicroSD слот и 3.5 мм Aux вход;Наличен честотен диапазон: 87,5 ~ 108 MHz;LCD дисплей с подсветка;Mногопосочен микрофон;3.1 USB порт за зареждане на външни устройства;12 V и 24 V DC адап..

Tellur B1 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът лесно се слага в запалката на колата и може да бъде свързан към смартфона чрез кабел или Bluetooth, така че сигнала от портативното устройство да бъде насочен към радиото.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 2.1;Дис..

Tellur B2 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

Благодарение на двата си USB  порта, този FM трансмитер ще държи батерията на телефона ви винаги заредена и готова за парти. Интелигентната зарядна система ще разпознае модела на всяко устройство и ще го доставя максимално позволената от про..

Tellur B3 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, AUX, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

Доброто настроение може да превърне едно  прекрасно пътуване в още по-прекрасно!Бъдете DJ на пътя с този многофункционален FM трансмитер. Можете да слушате любимата си музика чрез Bluetooth, USB, microSD или AUX вход. Двата USB порта ще се п..

Tellur B4 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът може лесно да се прикрепи към въздуховодите на колата, благодарение на магнитния си държач и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез своя QC3.0 USB порт. Технически характеристики:..

Tellur B5 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът може лесно да се вкара в запалката на колата и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез двата си USB порта. Като допълнение трансмитерът може да следи и за нивото на напрежение в акумулатора, когато автомобилът е в движение. ..

Tellur B6 трансмитер, Bluetooth, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон, LED дисплей

FM трансмитерът лесно се закрепва за въздуховодите на колата и може да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез двата си USB порта. Като допълнение трансмитерът има магнитна поставка за закрепване на телефон. Технически характеристики..

Tellur B7 трансмитер, Bluetooth, USB-A, SD, Mp3 плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът може лесно да се сложи в запалката на колата и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез своя QC3.0 USB порт.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 5.0;Захранване: 12-24V;Дисплей: да (показва честотата и силата на ..

Tellur B8 трансмитер, Bluetooth, USB-A плеър, FM радио, USB-A зарядно, микрофон

FM трансмитерът позволява слушането на по-мощна музика по време на шофиране. Tellur B8 има специален бутон за усилване на басите, който при натискане вкарва повече бас в мелодията.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 5.0;Захранван..