FM трансмитери

FM трансмитери

Покажи
Ред
Energy Car MP3 1100 FM Dark Iron С ПОРЪЧКА

Energy Car MP3 1100 FM Dark Iron

FM Трансмитер Energy MP3 1100MP3 плейър за кола с FM Transmitter. Наслаждавайте се на музиката в колата си чрез безжична връзка с радиото и мултисвързване. Изберете източника, от който да слушатее музика - SD/SD-HC карта, USB, или свържете плейъра с ..

Energy Car MP3 FM Black Knight

FM трансмитер Energy Car MP3Характеристики:FM предавател;Възпроизвежда MP3 и WMA музикални формати, с навигация до папките;Поддържа SDHC карти с памет (до 32GB);USB конектор за зареждане на музика от Вашата флаш памет (до 32GB);3,5mm жак Li..

Tellur Car Mp3 FM T844-C ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur Car Mp3 FM T844-C

FM трансмитер Tellur T844-CХарактеристики:LCD екран; Поддържа USB и Micro SD карта; Поддържа MP3 формат; 206 канала: 87.5-108MHZ; Запомня последната честота, песен и сила на звука; ДистанционноГаранция: 24 месеца..

Tellur разклонителен адаптер за запалка за кола, 2 x USB, Type-C, черен ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur разклонителен адаптер за запалка за кола, 2 x USB, Type-C, черен

Tellur разклонителен адаптер за запалка за кола, 2 x USB, Type-C, черенТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:Вход: DC 12-24VИзход на гнездо: DC 12-24VОбща мощност: 4.8АИзходна мощност: 80WИзход (USB): 2.4AИзход (USB): 2.4AИзход (Type-C): 1.5A за Android, 1A за iPh..

Трансмитер за кола Energy FM Bluetooth Bluetooth, microSD, USB Charger

Bluetooth FM трансмитер за слушане на музика по време на шофиране. Той разполага с LCD екран, за да покаже избраната опция или всички опции за свързване, за които можете да се сетите. Има възможност за разглеждане на различни карти с памет и зареждан..

Bluetooth FM трансмитер Energy PRO

Технически характеристики:Свързване: Bluetooth 4.2, USB порт, MicroSD слот и 3.5 мм Aux вход;Наличен честотен диапазон: 87,5 ~ 108 MHz;LCD дисплей с подсветка;Mногопосочен микрофон;3.1 USB порт за зареждане на външни устройства;12 V и 24 V DC адап..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B1

FM трансмитерът лесно се слага в запалката на колата и може да бъде свързан към смартфона чрез кабел или Bluetooth, така че сигнала от портативното устройство да бъде насочен към радиото.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 2.1;Дис..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B2

Благодарение на двата си USB  порта, този FM трансмитер ще държи батерията на телефона ви винаги заредена и готова за парти. Интелигентната зарядна система ще разпознае модела на всяко устройство и ще го доставя максимално позволената от про..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B3

Доброто настроение може да превърне едно  прекрасно пътуване в още по-прекрасно!Бъдете DJ на пътя с този многофункционален FM трансмитер. Можете да слушате любимата си музика чрез Bluetooth, USB, microSD или AUX вход. Двата USB порта ще се п..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B4

FM трансмитерът може лесно да се прикрепи към въздуховодите на колата, благодарение на магнитния си държач и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез своя QC3.0 USB порт. Технически характеристики:..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B5

FM трансмитерът може лесно да се вкара в запалката на колата и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез двата си USB порта. Като допълнение трансмитерът може да следи и за нивото на напрежение в акумулатора, когато автомобилът е в движение. ..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B6

FM трансмитерът лесно се закрепва за въздуховодите на колата и може да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез двата си USB порта. Като допълнение трансмитерът има магнитна поставка за закрепване на телефон. Технически характеристики..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B7

FM трансмитерът може лесно да се сложи в запалката на колата и да зарежда бързо всяко смарт устройство чрез своя QC3.0 USB порт.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 5.0;Захранване: 12-24V;Дисплей: да (показва честотата и силата на ..

Bluetooth FM трансмитер Tellur B8

FM трансмитерът позволява слушането на по-мощна музика по време на шофиране. Tellur B8 има специален бутон за усилване на басите, който при натискане вкарва повече бас в мелодията.  Технически характеристики:Версия на Bluetooth: 5.0;Захранван..

Bluetooth FM трансмитер Tellur T692-M С ПОРЪЧКА

Bluetooth FM трансмитер Tellur T692-M

FM Трансмитер Tellur T692-MХарактеристики:Входове:USB,SD,MMC;87.5-108MHZ;LCD екран;Поддържа формат mp3;Запомня последната честота, песен и сила на звука;ДистанционноГаранция: 24 месеца..

FM трансмитер Energy - черен

Технически характеристики:Свързване: USB порт и MicroSD слот до 64 GB;Наличен честотен диапазон: 87,5 ~ 108 MHz;LCD дисплей;Mногопосочен микрофон;3.1 USB порт за зареждане на външни устройства;12 V и 24 V DC адаптер за запалката на автомобила;Еле..