ESPERANZA

Покажи
Ред
ESPERANZA EA145B подложка за мишка, синя ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

ESPERANZA EA145B подложка за мишка, синя

EA145B подложка за мишка, предназначен за работа с оптични и лазерни мишки. Осигурява високо прецизно движение на мишката.Технически характеристики:Материал: текстил;Размер: 220 x 180 мм;Дебелина: 2 мм;Тегло: 30 г;..

ESPERANZA EA145K подложка за мишка, черна ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

ESPERANZA EA145K подложка за мишка, черна

Подложка за мишка, предназначен за работа с оптични и лазерни мишки. Осигурява високо прецизно движение на мишката.Технически характеристики:Тип артикул: подложка за мишка;Противоплъзгаща повърхност: да;Цвят: черен;..

ESPERANZA EA145R подложка за мишка, червена ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

ESPERANZA EA145R подложка за мишка, червена

Подложка за мишка, предназначен за работа с оптични и лазерни мишки. Осигурява високо прецизно движение на мишката. Неплъзгащата се основа предотвратява плъзгането на подложкита по бюрото..Технически характеристики:Тип артикул: подложка за мишка;Прот..

ESPERANZA EA147K лампа, LED, USB, черна ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

ESPERANZA EA147K лампа, LED, USB, черна

LED лампа, USB. Удобна за лаптоп и компютър.Технически характеристики:Брой светодиоди: 6Обща дължина: 17 смДължина на лампата: 4смЗахранване: 5V / 0.5A (през USB)Изисква USBГаранция: 24 месеца..

ESPERANZA GRUNGE MAXI подложка за мишка, гейминг черна/зелена ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

ESPERANZA GRUNGE MAXI подложка за мишка, гейминг черна/зелена

Висококачествена, модерна, издръжлива подложка за мишка, предназначена за геймъри. Съвместим с лазерни и оптични мишки. Долната част подложката е направено от неплъзгаща се гума, за да не се движи.Технически характеристики:Тип артикул: Игрална подлож..

ESPERANZA MX203 Scorpio геймърска мишка, 2400 DPI, черна/синя ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

ESPERANZA MX203 Scorpio геймърска мишка, 2400 DPI, черна/синя

Професионална и функционална мишка, създадена специално за геймъри, разделителна способност 800/1200/1600/2400. С дизайн създаващ комфорт при използването и.Технически характеристики:Предаване: Жично;Интерфейс: USB;Брой бутони: 6;Подсветка: синя;Форм..