Геймърски слушалки

Геймърски слушалки

Покажи
Ред
Nacon I Plantronics RIG 100HX моно слушалка,  Xbox, 3.5мм жак С ПОРЪЧКА

Nacon I Plantronics RIG 100HX моно слушалка, Xbox, 3.5мм жак

Гейминг и чат на ново ниво с RIG 100HX - слушалки с голям драйвър, с отворен дизайн и гъвкав микрофон, който е идеален за игри чрез съраунд системи. Вградени и бързи контроли за регулиране на звука, без екранни менюта, помагат за цялостното съсред..

Nacon I Plantronics RIG 300 стерео слушалки, PC, 3.5мм жак

NaconIPlantronics RIG 300 стерео слушалки, PC, 3.5мм жакСлушалките RIG 300PC са предназначени за постигане на максимална ефективност по време на игра. Технологията Sound Guard предпазва от акустични пикове, докато проветривите наушници и олеко..

Nacon I Plantronics RIG 300HC стерео слушалки, Nintendo Switch, 3.5мм жак ДОСТАВКА 10 ДНИ

Nacon I Plantronics RIG 300HC стерео слушалки, Nintendo Switch, 3.5мм жак

Слушалките RIG 300HC са предназначени за постигане на максимална ефективност по време на игра. Технологията SoundGuard предпазва от акустични пикове, докато проветривите наушници и олекотената рамка осигуряват удобно ултра стабилно прилягане.&..

Nacon I Plantronics RIG 300HS стерео слушалки, PS4, 3.5мм жак

Слушалките RIG 300HS са предназначени за постигане на максимална ефективност по време на игра. Технологията SoundGuard предпазва от акустични пикове, докато проветривите наушници и олекотената рамка осигуряват удобно ултра стабилно прилягане.&..

Nacon I Plantronics RIG 300HX стерео слушалки, Xbox, 3.5мм жак ДОСТАВКА 10 ДНИ

Nacon I Plantronics RIG 300HX стерео слушалки, Xbox, 3.5мм жак

Слушалките RIG 300HX са предназначени за постигане на максимална ефективност по време на игра. Технологията SoundGuard предпазва от акустични пикове, докато проветривите наушници и олекотената рамка осигуряват удобно ултра стабилно прилягане.&n..

Nacon I Plantronics RIG 400 PRO HC стерео слушалки, PS4, 3.5мм жак ДОСТАВКА 10 ДНИ

Nacon I Plantronics RIG 400 PRO HC стерео слушалки, PS4, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400  са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките ..

Nacon I Plantronics RIG 400 стерео слушалки, Dolby Atmos, PC, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400  са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с..

Nacon I Plantronics RIG 400 стерео слушалки, PC, ,3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400 са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с олеко..

Nacon I Plantronics RIG 400HS стерео слушалки, Arctic Camo, PS4, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400 са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с олекоте..

Nacon I Plantronics RIG 400HS, стерео слушалки, PS4, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400 са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с оле..

Nacon I Plantronics RIG 400HX стерео слушалки, Dolby Atmos, 3.5мм жак С ПОРЪЧКА

Nacon I Plantronics RIG 400HX стерео слушалки, Dolby Atmos, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400 са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с оле..

Nacon I Plantronics RIG 400HX стерео слушалки, Urban Camo, Xbox, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400 са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с олекоте..

Nacon I Plantronics RIG 400HX стерео слушалки, Xbox, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 400 са направени така, че звуковите ефекти на всяка игра да бъдат пресъздавани максимално добре. Шумопотискащият микрофон и вграденият контрол на звука допринасят за часове на игра в удобен комфорт.Слушалките са с оле..

Nacon I Plantronics RIG 500 Pro HC стерео слушалки, Dolby Atmos, Nintendo Switch, XBOX, PS4, 3.5мм жак

Слушалките Plantronics RIG 500 Pro HC са разработени специално за конзолни игри. Те ще дадат основен принос към всяка победа, благодарение на олекотената рамка, прецизно калибрираните акустични камери в наушниците, мощните 5 мм говорители и първото..

Nacon I Plantronics RIG 800HS безжични стерео слушалки, PS4, PC

Подобряването на нивото във всяка игра изисква непрекъснато усъвършенстване, следователно концентрация. Ето защо напълно безжичните слушалки Plantronics RIG 800HS предоставят аудио връзка до 24 часа без никакво лагване. Те са толкова леки, че едв..

Poly RIG 100HS моно слушалка, PS4, 3.5мм жак С ПОРЪЧКА

Poly RIG 100HS моно слушалка, PS4, 3.5мм жак

Гейминг и чат на ново ниво с RIG 100HS - слушалки с голям драйвър, с отворен дизайн и гъвкав микрофон, който е идеален за игри чрез съраунд системи. Вградени и бързи контроли за регулиране на звука, без екранни менюта, помагат за цялостното съсред..

Tracer DRAGON RED слушалки

TRACER DRAGON слушалки, червениГеймърска слушалка  Tracer Battle Heroes Dragon с траен, усилен плетен кабел, издръжлив и надежден за работа в продължение на много години.Технически характеристики:..

Геймърски слушалки White Shark GH-1947 MARGAY

Геймърски слушалки White Shark GH-1947 MARGAY Технически характеристики:Импеданс на слушалките: 32 Ω;Размер на драйвера: 50 мм;Микрофон: да;Импеданс на микрофона: <=2200 Ω;Интерф..

Геймърски слушалки White Shark GH-2044 WOLF

Геймърски слушалки White Shark GH-2044 WOLF Технически характеристики:Импеданс на слушалките: 16 Ω;Размер на драйвера: 50 мм;Микрофон: да;Импеданс на микрофона: <=2200 Ω;Интерфей..

Слушалки White Shark GH-1646 JAGUAR - black/gold С ПОРЪЧКА

Слушалки White Shark GH-1646 JAGUAR - black/gold

Слушалките White Shark GH-1646 JAGUAR Black/Gold са с чудесен стерео звук и микрофон с висока чувствителност. Използвайте висококачествените 50 мм високоговорители за игри и онлайн чат. Адаптивният дизайн на лентата за глава, автоматично застава п..

Слушалки White Shark GH-1646 JAGUAR - black/red С ПОРЪЧКА

Слушалки White Shark GH-1646 JAGUAR - black/red

Слушалките White Shark GH-1646 JAGUAR Black/Red са с чудесен стерео звук и микрофон с висока чувствителност. Използвайте висококачествените 50 мм високоговорители за игри и онлайн чат. Адаптивният дизайн на лентата за глава, автоматично застава по..

Слушалки White Shark GH-2042 OCELOT

Casca gaming White Shark GH-2042 OCELOT, слушалкаWhite Shark GH-2042 OCELOT са избродени с високо прецизни 50 mm премиум драйвери за страхотен стерео звук и високочувствителен микрофон за игра и онлайн чат. Лентата за глава в стил на самоадаптация..

Слушалки White Shark GHS-1641 PANTHER - black/red

Слушалките White Shark GHS-1641 PANTHER Black/Red са с чудесен стерео звук и регулируем микрофон с висока чувствителност. Използвайте висококачествените 50 мм високоговорители за игри и онлайн чат. Прибиращата се лента за глава, с меки наушници, об..

Слушалки White Shark GHS-1641 PANTHER - white/silver С ПОРЪЧКА

Слушалки White Shark GHS-1641 PANTHER - white/silver

Слушалките White Shark GHS-1641 PANTHER White/Silver са с чудесен стерео звук и регулируем микрофон с висока чувствителност. Използвайте висококачествените 50 мм високоговорители за игри и онлайн чат. Прибиращата се лента за глава, с меки наушници,..

Rig 500 адаптер за управление на слушалки С ПОРЪЧКА

Rig 500 адаптер за управление на слушалки

Адаптерът за управление на слушалки RIG се интегрира с гейм контролера, за да позволява лесно регулиране на силата на звука, без да се прекъсва играта.Съвместим с всички слушалки RIG 500 PRO, RIG 500 PRO HX, RIG 500 PRO HS, RIG 500 PRO HC, RI..

Слушалки Speedlink CONIUX, 2х3.5мм жак

Геймърските слушалки Speedlink CONIUX съчетават отлична функционалност с приятен комфорт по време на носене, което се дължи на висококачествената изработка на наушниците и диадемата. В резултат на това страничните външни шумове са ефективно изолир..

Слушалки White Shark GH-1644 TIGER С ПОРЪЧКА

Слушалки White Shark GH-1644 TIGER

Слушалките White Shark GH-1644 TIGER са с чудесен стерео звук и микрофон с висока чувствителност. Използвайте висококачествените 50 мм високоговорители за игри и онлайн чат. Адаптивният дизайн на лентата за глава, автоматично застава по формата й ..