Type-C кабели

Покажи
Ред

Tellur дата кабел Type-C -> Type-C USB 3.1 Gen 2 10Gbps 1m, 5A, черно

Омръзна ли ви да чакате трансферите да приключат? Ето кабела, който ще съкрати времето за изчакване. Със супер скорост от 10Gbps, този USB-C към USB-C кабел ви помага да прехвърляте дори видео съдържание с резолюция до 4K.ХарактеристикаДължина на каб..

Tellur кабел 4в1 USB/Type-C към Type-C (PD65W)/Lightning (PD20W), 1м, черен

Този кабел 4 в 1 може да се използва за зареждане на iPhone с Lightning конектора, Android или друго устройство с Type-C конектор. USB или USB-C краят го свързва към зарядното устройство. Кабелът позволява бързо зареждане на iPhone 8 или по-нова верс..

Кабел за данни Tellur - Type C connector magnetic 1m, 2.1A

Кабел за данни Tellur - Type C connector magnetic 1m, 2.1AИзберете кабел, който е не само надежден и издръжлив, но и много готин ! Силиконовият осветителен кабел е красиво оцветен и благодарение на покритието от силикагел е мек на допир и много гъ..

Кабел за данни Tellur Type-C to Lightning, Nylon, 1m, черен

Свързващ кабел TELLUR.Технически характеристики:Свързване: USB-CДължина: 1м.Цвят: ЧеренГаранция: 24 месеца..

ALLOCACOC USB кабел С ПОРЪЧКА

ALLOCACOC USB кабел

Power |USBcable| Ви позволява да избирате какви устройства да зареждате. Той има три различни конектора, гарантиращи Ви пълна свобода при решенията.Power |USBcable| е създаден с фин и плосък дизайн, който Ви лишава от опасността да се стигне до оплит..

Allocacoc USB кабел, 3 in 1, Бял, 9003WT/USBC15 С ПОРЪЧКА

Allocacoc USB кабел, 3 in 1, Бял, 9003WT/USBC15

Power |USBcable| Ви позволява да избирате какви устройства да зареждате. Той има три различни конектора, гарантиращи Ви пълна свобода при решенията.Характеристики: Дължина на кабела: 1.5мКонектори: USB type-C, Apple Lightning, Micro USBМатериал:..

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, златист, 1,5м. ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, златист, 1,5м.

Технически характеристики:Поддържа: USB 1.0, 1.1 и 2.0;Скорост на трансфер: до 480 Mbps;Размери на щепсел USB Type-C: 8,3мм. x 2,5мм.;Живот: над 10000 пъти (свързване / изключване);Дължина: 1,5м.;Цвят: златист;П..

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, син, 1.5м. ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, син, 1.5м.

Технически характеристики:Поддържа: USB 1.0, 1.1 и 2.0;Скорост на трансфер: до 480 Mbps;Размери на щепсел USB Type-C: 8,3мм. x 2,5мм.;Живот: над 10000 пъти (свързване / изключване);Дължина: 1,5м.;Цвят: син;Плете..

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, червен, 1.5м. ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, червен, 1.5м.

Технически характеристики:Поддържа: USB 1.0, 1.1 и 2.0;Скорост на трансфер: до 480 Mbps;Размери на щепсел USB Type-C: 8,3мм. x 2,5мм.;Живот: над 10000 пъти (свързване / изключване);Дължина: 1,5м.;Цвят: червен;Пл..

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, черен, 1.5м. ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

SBOX кабел USB-TYPE C M/M, черен, 1.5м.

Технически характеристики:Поддържа: USB 1.0, 1.1 и 2.0;Скорост на трансфер: до 480 Mbps;Размери на щепсел USB Type-C: 8,3мм. x 2,5мм.;Живот: над 10000 пъти (свързване / изключване);Дължина: 1,5м.;Цвят: черен;Пле..

SBOX кабел USB-TYPE-C 90° M/M, 1.5м., син С ПОРЪЧКА

SBOX кабел USB-TYPE-C 90° M/M, 1.5м., син

Технически характеристики:USB конектор тип C;Функция за стабилно зареждане и синхронизиране;Съвместим със смартфони, таблети и други периферни устройства тип C;Мрежеста обшивка;Метални съединителиДължина на кабела: ..

SBOX кабел USB-TYPE-C 90° M/M, 1.5м., червен С ПОРЪЧКА

SBOX кабел USB-TYPE-C 90° M/M, 1.5м., червен

Технически характеристики:USB конектор тип C;Функция за стабилно зареждане и синхронизиране;Съвместим със смартфони, таблети и други периферни устройства тип C;Мрежеста обшивка;Метални съединителиДължина на кабела: ..

SBOX кабел USB-TYPE-C 90° M/M, 1.5м., черен С ПОРЪЧКА

SBOX кабел USB-TYPE-C 90° M/M, 1.5м., черен

Технически характеристики:USB конектор тип C;Функция за стабилно зареждане и синхронизиране;Съвместим със смартфони, таблети и други периферни устройства тип C;Мрежеста обшивка;Метални съединителиДължина на кабела: ..

Tellur 3in1 Micro-USB + Lightning + Type-C Adapter С ПОРЪЧКА

Tellur 3in1 Micro-USB + Lightning + Type-C Adapter

Tellur 3in1 Micro-USB, Lightning and Type-C кабел за данни.Добре е да разполагате с един кабел, който ви дава възможност да зареждате и синхронизирате всички видове устройства. Всъщност този кабел с найлоново покритие поддържа всяко устройство, ..

Tellur Data cable, USB to Type-C, 1m, Denim

Подарете на вашето устройство вечен моден аксесоар с устойчив кабел Type-C, готов за синхронизиране и бързо зареждане на вашия смартфон по всяко време и навсякъде.Модерен и модерен деним кабелСъвместим с всички устройства тип-CКомбинира функцията за ..

TELLUR Data кабел, USB to Type-C, LED, Nylon braided, 1.2m, black

LED светлината в края на конектора Type-C ще ви помогне да използвате кабела в тъмна средаЗащита от презареждане поради интелигентен сензор и 56K резисторКомбинира функцията за предаване на данни и бързо зарежданеУстойчивото найлоново тъкане осигуряв..

Tellur Green кабел Type-C to Type-C, 3A, PD60W, 1м, кремав ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur Green кабел Type-C to Type-C, 3A, PD60W, 1м, кремав

Tellur Green кабел за бързо зареждане и пренос на данни между устройства с конектори Type-C. Изработен от влакна от пшенична слама, този кабел е издръжлив, гъвкав и с дължина 100 см.Технически характеристики:Прехвърля лесно данни между устро..

Tellur Green кабел Type-C to Type-C, 3A, PD60W, 1м, черен ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur Green кабел Type-C to Type-C, 3A, PD60W, 1м, черен

Tellur Green кабел за бързо зареждане и пренос на данни между Type-C устройства. Изработен от рециклиран найлон, този кабел е издръжлив, гъвкав и е с дължина 100 см. Поддържа до 30 000 огъвания и теглителна сила от 50 кг. Без заплитане благодарени..

Tellur Green кабел, Type-C to Lightning MFI, 3A, PD60W, 1м, черен ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur Green кабел, Type-C to Lightning MFI, 3A, PD60W, 1м, черен

Tellur Green кабел за бързо зареждане и трансфер на данни между Lightning и Type-C устройства 3A. Изработен от рециклиран найлон, този кабел е издръжлив, гъвкав и е с дължина 100 см. Поддържа до 30 000 огъвания и теглителна сила от 50 кг. Без зап..

Tellur Green кабел, Type-C to Lightning, 2.4A, PD20W, 1м, кремав

Tellur Green кабел за бързо зареждане и трансфер на данни за Apple устройства 2.4 A. Изработен от влакна от пшенична слама, този ECO кабел е издръжлив, гъвкав и с дължина 100 см. Поддържа технологията Power Delivery до 20W. Прехвърля лесно данни м..

Tellur Green кабел, USB - MFI Lightning, 2.4, 1м, черен

Tellur Green кабел за бързо зареждане и трансфер на данни USB към Lightning устройства 2.4 A. Изработен от рециклирани материяли, този ECO кабел е издръжлив, гъвкав и е с дължина 100 см. Издържа до 30 000 огъвания и теглителна сила от 50 кг. Без з..

Tellur Green кабел, USB to Type-C, 3A, 1m, черен

Tellur Green кабел за бързо зареждане и трансфер на данни между Type C и USB устройства 3A. Изработен от рециклиран найлон, ECO кабелът е издръжлив, гъвкав и е с дължина 100 см. Поддържа до 30 000 огъвания и теглителна сила от 50 кг. Без заплитане..

Tellur Type-C кабел с LED, 3A, 1.2m - син

Надежден приятел е този, който ви помага, дори ако сте на по-тъмни места и трябва да заредите смартфона си. Кабелът на Tellur за данни с LED светлина съчетава функцията за предаване на данни с бързо зареждане (fast charging) и благодарение на найлоно..

Tellur кабел, Type-C to Lightning, 3A, PD30W, 2м, черен

Type-C To Lightning кабел, 3A, 30W, 2m, черен. Нашия нов Type-C към Lightning кабел презарежда устройствата със скоростта на светлината. Поддържайки 30W Power Delivery, този спийдстър зарежда  съвместимият iPhone от 0% до 50% за до 30 минути..

Tellur кабел, Type-C to Type-C, 3A, PD60W, 2м, черен

Кабел Type-C към Type-C, 3A, 60W, 2m, черен. Нашия нов кабел Type-C към Type-C презарежда устройствата със скоростта на светлината. Поддържайки 60W Power Delivery, този спийдстър зарежда съвместим телефон Samsung от 0% до 50% за до 30 минути (ког..

Кабел Tellur Type-C с LED, 3A, найлон, 1,2 м, червен

Надежден приятел е този, който ви помага, дори ако сте на по-тъмни места и трябва да заредите смартфона си.Кабелът на Tellur с LED светлина съчетава функцията за предаване на данни с бързо зареждане и благодарение на найлоновото си покритие имате сиг..

Кабел Tellur USB - Type C - бял С ПОРЪЧКА

Кабел Tellur USB - Type C - бял

Този кабел е с дължина от един метър и дава възможност за трансфер на данни до 480 Mbps. Съвместим с всички устройства с порт USB-C. Технически характеристики:Свързване: USB 2.0;Тип конектор: USB-A, Type-CДължина: 100 см;Материал: TPE;Съвмести..

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1mИзберете кабел, който е не само надежден и издръжлив, но и много готин ! Силиконовият осветителен кабел е красиво оцветен и благодарение на покритието от силикагел е мек на допир и много гъвкав. Освен това не се з..

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m, зелен ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m, зелен

 Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m, зеленИзберете кабел, който е не само надежден и издръжлив, но и много готин ! Силиконовият осветителен кабел е красиво оцветен и благодарение на покритието от силикагел е мек на допир и много гъвкав. Освен..

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m, червен ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m, червен

 Кабел Tellur USB to Type-C, 3A, 1m, червенИзберете кабел, който е не само надежден и издръжлив, но и много готин ! Силиконовият осветителен кабел е красиво оцветен и благодарение на покритието от силикагел е мек на допир и много гъвкав. Осве..

Кабел Tellur USB – Type C, LED светлина, 2м - черен

LED светлината на Type C накрайника ще помогне, когато кабелът се използва в тъмна среда. Технически характеристики:Тип конектори: Type-C, USB-A;Поддържане на бързо зареждане: да, 5V/2A макс;Скорост на трансфер ..

Кабел за данни Tellur Type-C - Lightning MFI, TPE, 1m, бял ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Кабел за данни Tellur Type-C - Lightning MFI, TPE, 1m, бял

Търсите надеждно решение за качествено зареждане? Вижте този кабел тип C Lighting!Скоростта на трансфер на данни от 480 Mbps прави Tellur по-добрият вариант.Технически характеристики:Тип конектори: MFI Lightning, Тип-CСкорост на трансфер на данни: 48..

Кабел за данни Tellur Type-C - Lightning MFI, TPE, 1м, черен

Търсите надеждно решение за качествено зареждане? Вижте този кабел тип C Lighting!Скоростта на трансфер на данни от 480 Mbps прави Tellur по-добрият вариант.Технически характеристики:Тип конектори: MFI Lightning, Тип-CСкорост на трансфер на данни: 48..

Кабел за зареждане Tellur Type-C To Type-C Cable, 3A, 60W, 1m, черен

Презареждайте устройствата си със светлинна скорост с новия кабел на Tellur от тип С към тип С.Поддържайки 60W доставка на енергия, този ускорител зарежда вашия съвместим телефон Samsung от 0% до 50% за до 30 минути (когато се използва с 18W зарядно ..

Кабел Tellur Type-C - Type-C, 100 см С ПОРЪЧКА

Кабел Tellur Type-C - Type-C, 100 см

Ако имате две устройства с USB Type-C порт, които желаете да свържете, това е вашия кабел. Високото качество на изработка и външната найлонова оплетка, правят този еднометров кабел изключително издръжлив и надежден. Технически характеристики:Свърз..

Кабел Tellur USB - Type C - черен С ПОРЪЧКА

Кабел Tellur USB - Type C - черен

Този кабел е с дължина от един метър и дава възможност за трансфер на данни до 480 Mbps. Съвместим с всички устройства с порт USB-C. Технически характеристики:Свързване: USB 2.0;Тип конектор: USB-A, Type-CДължина: 100 см;Материал: TPE;Съвмести..

Кабел Tellur USB - Type-C, 100 см С ПОРЪЧКА

Кабел Tellur USB - Type-C, 100 см

Префктният избор за вас. Издръжлив, благодарение на външната найлонова оплетка, кабелът дава възможност за трансфер на данни до 480 Mbps и е с дължина от един метър. Технически характеристики:Свързване: USB 2.0;Тип конектор: Type-C, USB-A;Дъл..