Жични аудио говорители

Покажи
Ред
ClearOne CHAT 150 USB С ПОРЪЧКА

ClearOne CHAT 150 USB

Конферентен USB спиикърфон Chat 150 USB.Технически характеристики: Лесен за инсталиране и употреба, мобилен, персонален аудио-конферентен спиикърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Предназначен за средни до големи помещения,..

ClearOne CHAT 70 ML Skype С ПОРЪЧКА

ClearOne CHAT 70 ML Skype

Портативен, лесен за инсталиране и употреба, мобилен, персонален аудио-конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 70 ML Skype за свързване към компютър.   Характеристики:За използване с Microsoft Office Communicat..

Jabra Speak 410 MS

Конферентен спийкърфон Jabra Speak 410 MS сертифициран от Microsoft Lync/ Skype for Business.Преносимостта е само една от причините, заради които Jabra Speak 410 е точният избор за конференции в офиса или на път. Jabra Speak 410 е  компактен и ..

Jabra Speak 410 UC С ПОРЪЧКА

Jabra Speak 410 UC

Конферентен спийкърфон Jabra Speak 410 UC оптимизиран за робота с всички Unified Communications платформи.Преносимостта е само една от причините, заради които Jabra Speak 410 е точният избор за конференции в офиса или на път. Jabra Speak 410 е ..

Jabra Speak 810 MS

Конферентен спийкърфон Jabra Speak 810 UC сертифициран от Microsoft Lync/ Skype for Business. Мощен конферентен спийкърфон, с който разговорите ви ще преминат на ново професионално ниво. Plug-and-play - лесно свързване. Можете да го свържет..

Jabra Speak 810 UC С ПОРЪЧКА

Jabra Speak 810 UC

Конферентен спийкърфон Jabra Speak 810 UC оптимизиран за робота с всички Unified Communications платформи. Мощен конферентен спийкърфон, с който разговорите ви ще преминат на ново професионално ниво. Plug-and-play - лесно свързване. Можете ..

Plantronics Calisto 3200, USB-C С ПОРЪЧКА

Plantronics Calisto 3200, USB-C

Преносим персонален говорител с 360˚ аудио. Технически характеристикиСвързване: USB-C;Идеален за: предприемачи, работещи от дома, офиса или отдалечено място;Микрофон: PC широколентов до 6,8 kHz, пълен д..

Plantronics Calisto 3200, USB-А

Преносим персонален говорител с 360˚ аудио. Технически характеристикиСвързване: USB-А;Идеален за: предприемачи, работещи от дома, офиса или отдалечено място;Микрофон: PC широколентов до 6,8 kHz, пълен д..

Plantronics Calisto 5200, USB-A & 3.5 мм жак С ПОРЪЧКА

Plantronics Calisto 5200, USB-A & 3.5 мм жак

Преносим персонален говорител с 360˚ аудио, с двойна връзка – USB и 3,5 мм жак. Технически характеристикиСвързване: USB-A и 3,5 мм жак;Идеален за: гъвкави корпоративни специал..

Plantronics Calisto 5200, USB-C & 3.5 мм жак С ПОРЪЧКА

Plantronics Calisto 5200, USB-C & 3.5 мм жак

Преносим персонален говорител с 360˚ аудио, с двойна връзка – USB и 3,5 мм жак. Технически характеристикиСвързване: USB-C и 3,5 мм жак;Идеален за: гъвкави корпоративни специал..

Sennheiser SP 10, USB (ML) С ПОРЪЧКА

Sennheiser SP 10, USB (ML)

Първокласен конферентен говорител, сертифициран за Skype for Business. Технически характеристики:Размери: 110 х 30 мм;Честотна характеристика (микрофон): 150–6.800 Hz;Честотна характеристика: 150–15 000 Hz (мултимедия);Тегло: 190 г;Тип говори..

Sennheiser SP 10, USB (UC) С ПОРЪЧКА

Sennheiser SP 10, USB (UC)

Първокласен конферентен говорител, съвместим с UC решения като Cisco, Avaya, IBM Sametime. Технически характеристики:Размери: 110 х 30 мм;Честотна характеристика (микрофон): 150–6.800 Hz;Честотна характеристика: 150–15 000 Hz (мултимедия);Тег..

Sennheiser SP 20, USB & 3.5мм жак (ML)

Първокласен конферентен говорител, сертифициран за Skype for Business и съвместим с мобилни устройства. Технически характеристики:Размери: 110 х 30 мм;Честотна характеристика (микрофон): 150–6.800 Hz;Честотна характеристика: 150–15 000 Hz (м..

Sennheiser SP 220, USB & 3.5мм жак (MS) С ПОРЪЧКА

Sennheiser SP 220, USB & 3.5мм жак (MS)

Първокласни конферентни говорители, сертифицирани за Skype for Business и с възможност за свързване по между си, за средни до големи помещения. Комплектът включва два SP 20 D MS говорителя, свързващ  кабел, два калъфа за съхранение.  ..

Sennheiser SP 220, USB & 3.5мм жак (UC) С ПОРЪЧКА

Sennheiser SP 220, USB & 3.5мм жак (UC)

Първокласни конферентни говорители, с възможност за свързване по между си, за средни до големи помещения. Комплектът включва два SP 20 D UC говорителя, свързващ  кабел, два калъфа за съхранение. Технически характеристики:..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 Avaya С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 Avaya

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 – съвместим с телефони AvayaТехнически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Системите за премахване на ех..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 Cisco С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 Cisco

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 – съвместим с телефони CiscoТехнически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Системите за премахване на ех..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 VC С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 VC

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 150 – съвместим с видеоконферентни системиТехнически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Системите за премахв..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 160 – оптимизиран за Skype С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 160 – оптимизиран за Skype

Комплектът включва говорител CHAT 160 и USB кабел.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;CHAT 160 е оптимизиран за ..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 170 – оптимизиран за Microsoft Lync С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 170 – оптимизиран за Microsoft Lync

Комплектът включва говорител CHAT 170 и USB кабел.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;CHAT 170 е оптимизиран за ..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 Global Traveler С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 Global Traveler

Комплектът включва говорител CHAT 50 и USB кабел, 2.5мм-3.5мм аудио кабел и захранване + адаптери за САЩ, ЕС, Великобритания и Австралия, твърд калъф за пътуване и кабел за свързване с iPod/MP3.Технически характеристики:Лес..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 USB С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 USB

Комплектът включва говорител CHAT 50 и USB кабел.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Системите за премахване н..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 USB Plus С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 USB Plus

Комплектът включва говорител CHAT 50 и USB кабел, 2.5мм-3.5мм аудио кабел и захранванеТехнически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 USB Plus International С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 50 USB Plus International

Комплектът включва говорител CHAT 50 и USB кабел, 2.5мм-3.5мм аудио кабел и захранване + адаптери за САЩ, ЕС, Великобритания и Австралия.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен сп..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 60 – оптимизиран за Skype С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 60 – оптимизиран за Skype

Комплектът включва говорител CHAT 60 с вграден контрол на разговорите и USB кабел.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от ..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 70 – оптимизиран за Microsoft Lync С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHAT 70 – оптимизиран за Microsoft Lync

Комплектът включва говорител CHAT 70 с вграден контрол на разговорите и USB кабел.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от ..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHATAttach 150 С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHATAttach 150

Комплектът включва 2 говорителяCHAT 150, два USB кабела, свързващ кабел и захранване.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама ..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHATAttach 160 С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHATAttach 160

Комплектът включва два говорителя CHATAttach 160 и два USB кабела.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;CHAT..

Конферентен спийкърфон ClearOne CHATAttach 170 С ПОРЪЧКА

Конферентен спийкърфон ClearOne CHATAttach 170

Комплектът включва два говорителя CHATAttach 170 и два USB кабела.Технически характеристики:Лесен за инсталиране и употреба мобилен аудио-конферентен спийкърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;CHATAttach 170 е оптимизиран за ..

EPOS I Sennheiser EXPAND 80T конферентен говорител ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS I Sennheiser EXPAND 80T конферентен говорител

Първокласен конферентен аудио говорител за до 16 участници. Благодарение на шестте адаптивни насочени микрофона, които изолират човешкия глас от външни трептения и околния шум, всеки участник може да бъде чут, а колегите извън офиса са по-добре п..

EPOS I Sennheiser EXPAND 80UC конферентен говорител ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS I Sennheiser EXPAND 80UC конферентен говорител

Първокласен конферентен аудио говорител за до 16 участници. Благодарение на шестте адаптивни насочени микрофона, които изолират човешкия глас от външни трептения и околния шум, всеки участник може да бъде чут, а колегите извън офиса са по-добре п..

Konftel 300Mx С ПОРЪЧКА

Konftel 300Mx

    Konftel OCC Hub за връзка с един кабел. Само един USB кабел се свързва с вашия компютър. Хибридната конферентна връзка ви позволява лесно да комбинирате приложения за срещи и редовни телефонни разговори. Така че можете да седн..

Poly SYNC 20 Bluetooth конферентен говорител, USB-A ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20 Bluetooth конферентен говорител, USB-A

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20 Bluetooth конферентен говорител, USB-C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20 Bluetooth конферентен говорител, USB-C

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20 M Bluetooth конферентен говорител, USB-A ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20 M Bluetooth конферентен говорител, USB-A

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20 M Bluetooth конферентен говорител, USB-C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20 M Bluetooth конферентен говорител, USB-C

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20+ Bluetooth конферентен говорител, USB-A ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20+ Bluetooth конферентен говорител, USB-A

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20+ Bluetooth конферентен говорител, USB-C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20+ Bluetooth конферентен говорител, USB-C

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20+ M Bluetooth конферентен говорител, USB-A

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 20+ M Bluetooth конферентен говорител, USB-C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 20+ M Bluetooth конферентен говорител, USB-C

Нека си го кажем: възпроизвежданият звук от лаптоп или смартфон не е страхотен. Затова интелигентният говорител Poly Sync 20 USB/Bluetooth се грижи комуникацията да бъде на професионално ниво – за забележителни конферентни разговори и музика. Може..

Poly SYNC 40 Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 40 Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C

Бизнесът работи на бързи обороти и присъединяването към виртуални срещи също трябва да става бързо. Интелигентният говорител Poly Sync 40 USB/Bluetooth позволява на потребителите да се захващат направо за работа. Проектиран е за гъвкаво използване..

Poly SYNC 40 M Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 40 M Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C

Бизнесът работи на бързи обороти и присъединяването към виртуални срещи също трябва да става бързо. Интелигентният говорител Poly Sync 40 USB/Bluetooth позволява на потребителите да се захващат направо за работа. Проектиран е за гъвкаво използване..

Poly SYNC 40+ Bluetooth конферентен говорител, USB-A ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 40+ Bluetooth конферентен говорител, USB-A

Бизнесът работи на бързи обороти и присъединяването към виртуални срещи също трябва да става бързо. Интелигентният говорител Poly Sync 40 USB/Bluetooth позволява на потребителите да се захващат направо за работа. Проектиран е за гъвкаво използване..

Poly SYNC 40+ M Bluetooth конферентен говорител, USB-A

Бизнесът работи на бързи обороти и присъединяването към виртуални срещи също трябва да става бързо. Интелигентният говорител Poly Sync 40 USB/Bluetooth позволява на потребителите да се захващат направо за работа. Проектиран е за гъвкаво използване..

Poly SYNC 60 Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 60 Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C

За да бъде една виртуална среща продуктивна за всички участници в нея, всеки от тях заслужава да чува всичко – силно и ясно. Умният говорител Poly Sync 60 USB/Bluetooth изпълва малките до средни конферентни зали със забележителен звук, използвайки..

Poly SYNC 60 M Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly SYNC 60 M Bluetooth конферентен говорител, USB-A/C

За да бъде една виртуална среща продуктивна за всички участници в нея, всеки от тях заслужава да чува всичко – силно и ясно. Умният говорител Poly Sync 60 USB/Bluetooth изпълва малките до средни конферентни зали със забележителен звук, използвайки..