Безжични зарядни

Покажи
Ред
Tellur GREEN Qi безжично зарядно, 15W ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur GREEN Qi безжично зарядно, 15W

Безжичното зарядно устройство Tellur Green е идеалният избор за потребители, които искат бързо да заредят своите смартфони по природосъобразен начин. Изработено от 35% влакна от пшенична слама и 65% ABS, това компактно безжично зарядно устройство ..

TELLUR Qi Slim Wireless Fast Charging Pad подложка

Вашето безжично устройство е намерило нов приятел за усилване на енергията в тънката подложка за безжично зареждане на Tellur.С лъскава повърхност, изработена от закалено стъкло и лека основа от алуминиева сплав, тази подложка за зареждане е полезно ..

TELLUR Qi Ultra-Slim Wireless Fast Charging Pad подложка

Вашето безжично устройство е намерило нов приятел за усилване на енергията в ултра тънката подложка за безжично зареждане на Tellur.С лъскава повърхност, изработена от закалено стъкло и лека основа от алуминиева сплав, тази подложка за зареждане е по..

Tellur Wireless charging pad, Fast Charge 10W, QI certified, Sintethic Leather, Black С ПОРЪЧКА

Tellur Wireless charging pad, Fast Charge 10W, QI certified, Sintethic Leather, Black

Tellur Qi Wireless Fast Charging Pad 10W, Super Slim, Fabric, сертифицирана по Qi, ви дава най-лесния начин да заредите бързо телефона си с функция за безжично зареждане.Пад за безжично зареждане, сертифициран по Qi, поддържа бърза безжична техн..