Аналогови конферентни телефони

Аналогови конферентни телефони
Покажи
Ред
ClearOne MAX EX конферентен телефон С ПОРЪЧКА

ClearOne MAX EX конферентен телефон

Разширяемият конферентен телефон ClearOne MAX EX предоставя аудио в пълен дуплекс и е предназначен за малки конферентни зали. Разширяема система позволява обхващане на по-големи помещения. Могат да се свържат до четири телефонни единици, съ..

Polycom Soundstation DUO - IP/Analog Конферентен телефон С ПОРЪЧКА

Polycom Soundstation DUO - IP/Analog Конферентен телефон

Очевидният избор за кристално чиста групова аудио конференция e Polycom Soundstation DUO - IP и Analog Конферентен телефон. Независимо дали в момента имате традиционна аналогова връзка или вече сте мигрирали към Voice over IP (VoIP) телефония, т..

Polycom SoundStation2 - Аналогов конферентен телефон без дисплей (не разширяем) С ПОРЪЧКА

Polycom SoundStation2 - Аналогов конферентен телефон без дисплей (не разширяем)

Конферентният телефон Polycom SoundStation2 е стандартът в ежедневни конференции и е идеалното устройство за малки и средни конферентни зали, в които могат да се настанят до 10 участници. Телефонът предоставя безпроблемно свързване към всяка стандарт..

Polycom Soundstation2 - Аналогов конферентен телефон с дисплей (не разширяем) С ПОРЪЧКА

Polycom Soundstation2 - Аналогов конферентен телефон с дисплей (не разширяем)

Конферентният телефон Polycom SoundStation2 е стандартът в ежедневни конференции и е идеалното устройство за малки и средни конферентни зали, в които могат да се настанят до 10 участници. Телефонът предоставя безпроблемно свързване към всяка ста..

Polycom Soundstation2 - Аналогов конферентен телефон с дисплей (разширяем) С ПОРЪЧКА

Polycom Soundstation2 - Аналогов конферентен телефон с дисплей (разширяем)

Конферентният телефон Polycom SoundStation2 е стандартът в ежедневни конференции и е идеалното устройство за малки и средни конферентни зали, в които могат да се настанят до 10 участници. Телефонът предоставя безпроблемно свързване към всяка ста..

Polycom VoiceStation 300 Аналогов конферентен телефон С ПОРЪЧКА

Polycom VoiceStation 300 Аналогов конферентен телефон

Polycom VoiceStation 300 е малък и компактен конферентен телефон, перфектното решение за офиси и други малки помещeния. С обхват на микрофона до 2 м., VoiceStation 300 е идеален за малки конференции с трима до четирима участници. VoiceStation 300 пре..

Konftel 250 С ПОРЪЧКА

Konftel 250

 Konftel 250 е отличен избор, когато искате да провеждате стандартни телефонни конференции, без да правите компромис с качеството на звука. Просто се обадете и преминете направо към бизнеса. Няма нужда вие, колегите и партньорите ви да губите вр..

Konftel 300 С ПОРЪЧКА

Konftel 300

 Konftel 300W ви позволява да провеждате телефонни срещи навсякъде, където ви е удобно - без да се притеснявате за телефонни неизправности и липса на батерия. Безжичната DECT технология е едновременно надеждна и сигурна. Изберете базова станция,..