Yealink MeetingBoard - ново поколение интелигентно решение от типа "всичко в едно", подходящо за всяка конферентна зала

Статия от: пламен жеков 28.09.2023 0 Коментар(и)

Yealink MeetingBoard повежда революцията при следващото поколение решения от типа „всичко-в-едно“, коeто пасва на всеки вид конферентна зала. Задвижвана от Yealink-Genic Premium Audio Processing и Enhanced AI Video Tracking, системата осигурява завладяващо провеждане на срещите, включвайки всички участници в своята реалност.

 

 

MeetingBoard не е обикновено конферентно устройство – то разполага с предварително инсталирани приложения на Microsoft Teams или Zoom за по-голяма гъвкавост и дава възможност за безупречно гладко ръкописно водене на бележки. По този начин участниците ще могат да се присъединяват към онлайн срещата и да извършват куп дейности, като брейнсторминг, планиране на проекти, решаване на проблеми и т.н.

Yealink MeetingBoard разполага с вградена 4K камера с предпазител за поверителност, която е управлявана от изкуствен интелект и осигурява видеоконференция с много висока резолюция.

 

 

Освен вече стандартните опции като автоматично кадриране и проследяване на говорещия, новите технологии дават и някои допълнителни функционалности:

  • Фокусиране върху водещия е може би една от най-важните функции на MeetingBoard за повишаване на производителността, защото създава усещането за среща очи в очи, както и повишава ангажираността на присъстващите.
  • Картина в картината е също интересна и новаторска интелигентна функция, която дава възможност на системата автоматично да открива говорещия и го изкарва на отделен прозорец, за да бъде видим за всички участници.

За още по-вълнуващи срещи, системата MeetingBoard предлага премиум аудио изживяване и цели 16 MEMS насочени микрофона с мощно шумопотискане, които прецизно улавят гласовете на разстояние от 8 метра. А 4+2 стерео високоговорителя осигуряват пространствено аудио, пресъздаващо усещането, че всички участници се намират в едно помещение.

В зависимост от нуждите на заседателната зала, към Yealink MeetingBoard могат да бъдат поръчани и различни компоненти, които да завършат перфектната конфигурация за всеки тип помещение.

Потребителите могат лесно да изградят цялостно интелигентно пространство за срещи чрез сдвояване на MeetingBoard с Yealink контролен панел за управление на срещи и Yealink сензор за засичане на присъствие в помещението. Не само това, но също така в едно устройство са интегрирани Windows/Android платформи или възможност за BYOD режим, което предоставя неизмерими възможности за използване на MeetingBoard. За да може да покрие по-големи пространства за срещи, към Yealink MeetingBoard могат да бъдат свързани външна оптична PTZ камера, безжични разширителни микрофони и допълнителен сензорен дисплей за създаване на видеостена.

 

 

Всички изброени продукти за интелигентно сътрудничество чрез иновативната система  -Yealink MeetingBoard, можете да разгледате тук. Разполагаме с наличности на склад.

За въпроси и необходимост от консултация, не се колебайте да се свържете със сътрудник от Юником Сървисиз ООД.

 

 

Коментар: