Представяме ви JPL, най-новото допълнение към разнообразното портфолио на Юником Сървисиз

Статия от: пламен жеков 12.09.2023 0 Коментар(и)

Казваме „Здравей!“ на JPL Telecom - пазарен лидер за проектиране и производство на унифицирани комуникационни решения. Основана през 2004 г., JPL Telecom произвежда висококачествени телекомуникационни слушалки, уеб камери и продукти за видеоконференции на конкурентни цени, които намират широко приложение в контакт центрове, частни и държавни предприятия, банки и други.

 

 

Всеки един детайл в техните продукти е внимателно обмислен и прецизно проектиран. Те са висококачествени, иновативни, лесни за използване и устойчиви във времето. От компанията са вложили усилия в създаването на серии модулни жични и безжични слушалки Element, които позволяват лесна подмяна на частите, като по този начин минимизират както разходите на потребителите, така и вредния отпечатък върху природата. Ако елемент от слушалката се повреди в извънгаранционния период, той може да бъде лесно заменен с нов, вместо да се заменя изцяло продуктът. Това прави техните слушалки надеждни и устойчиви във времето.

Нека Ви представим и новата JPL Vision Access уеб камера, включваща безпроблемна интеграция с Windows Hello за по-сигурен и удобен начин за отключване на вашия компютър. Тя използва сензор за лицево разпознаване и по този начин гарантира, че само оторизирани потребители могат да използват устройствата.

За улеснение на потребителите, от JPL вървят в посока на липса от необходимост от допълнителен софтуер за използването на техните продукти, което е важно за хибридните професионалисти. Устройствата са plug-and-play, предлагат подобрена сигурност и съвместимост с всички основни комуникационни платформи като Microsoft Teams, Google Meet и Zoom.

Техните продукти вече присъстват в нашето портфолио и могат да бъдат намерени тук. За въпроси, наличности и нужда от консултация – не се колебайте да се свържете със сътрудник от Юником Сървисиз ООД. Вече над 15 години предлагаме на нашите партньори най-новите телеком продукти на пазара, бързи срокове на доставка,  експертна техническа помощ и отлични цени.

 

 

Коментар: