Приветстваме YEALINK – най-новата марка в портфолиото на Юником Сървисиз ООД

Статия от: пламен жеков 10.08.2023 0 Коментар(и)

С радост Ви съобщаваме, че вече дистрибутираме един от световните лидери в производството на унифицирани комуникационни решения – Yealink.

 

 

Yealink е водещ доставчик на видеоконференции, IP телефони, слушалки и комуникационни бизнес решения в повече от 140 държави, благодарение на иновативните продукти, които предлага, съчетани с най-доброто в своя клас качество. 

Компанията се нарежда на първо място в глобалния пазарен дял на IP телефони и е в Топ 5 лидери на пазара за видеоконференции (Frost & Sullivan, 2021).

 

/Кредит снимка: Yealink/

 

Yealink си партнира с водещите платформи за бизнес комуникация като Microsoft Teams, Zoom и RingCentral, за да предложи на потребителите уникално, персонализирано и лесно решение за постигане на максимална продуктивност. Всъщност, Yealink е първата компания, която предоставя сертифицирани Teams настолни телефони на пазара. Тя създава пълна гама от продукти, които позволяват на всички видове професионалисти да работят по начина, по който обичат, по всяко време и навсякъде. Техните специализирани решения намират широко приложение в сферата на финансите, образованието, производството и здравеопазването. Мисията им е да улеснят бизнеса, като направят комуникацията лесна и достъпна.

Широка гама от предложенията им, може да откриете в продуктовото ни портфолио тук. Като официален дистрибутор на марката за България, при нас ще откриете разнообразие от слушалки, Teams телефони, аудио и видео конферентни решения. Разполагаме с наличности на склад! За въпроси, поръчки и консултация, можете да се свържете със сътрудник на Юником Сървисиз ООД.

 

Телефон за контакт: 02 411 02 03

Имейл: office@unics.bg

 

Коментар: