Poly Voyager Free 60+ UC - иновативно хибридно решение за всяка една ситуация

Статия от: пламен жеков 17.05.2023 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Серията безжични слушалки тапи Voyager Free 60+ UC е създадена за професионалистите, които обичат ръцете им да бъдат свободни. Моделите предлагат легендарното за компанията безкомпромисно аудио качество, в удобен и компактен дизайн. Всяка една от тапите разполага с три микрофона, както и технология WindSmart за защита от шума на вятъра - за кристално чисти и ясни разговори, дори и в движение. Voyager Free 60+ UC разполага с адаптивен хибриден ANC, който автоматично се регулира, спрямо околния шум, за да предложи премиум персонализирано изживяване, както и режим на прозрачност за бързо връщане към звуците на заобикалящата среда.

 

 

Иновативните тапи имат интуитивен контрол, позволяващ  увеличаване/намаляване на звука, заглушаване/включване на звука или задържане/възобновяване на повикване само с един жест. Позволяват свързване към две устройства едновременно, както и използване само на едната слушалка.

Voyager Free 60+ UC е сертифициран за водещите платформи за комуникация, за безпроблемна връзка с едно докосване и поддържа висок стандарт в качеството на разговорите. Страхотното аудио и интуитивният контрол са перфектни и за моментите на заслужена почивка с любимата музика или подкаст.

Моделите от серията пристигат с иновативен тъчскрийн калъф за Qi сертифицирано безжично зареждане, позволяващ бързо и лесно управление на слушалките.

 

Изключително леки и удобни, тапите са с тегло от само 5.8гр. всяка и с три размера  конусовидни накрайници за целодневен комфорт при носене. Предназначени са за динамичното ежедневие на професионалистите. Моделите може да откриете тук. За допълнителни въпроси и поръчки - можете да се свържете с консултант на Юником Сървисиз ООД.

 

 

Етикети: Poly Voyager Free 60+ TWS

Коментар: