EPOS/Sennheiser EXPAND Vision 5 - за видеоконференции от ново ниво

Статия от: пламен жеков 27.04.2023 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

EPOS I Sennheiser EXPAND Vision 5 е видеоконферентна система от последно поколение и е предназначена за малки и средни конферентни зали. Това е мощен видео бар от типа "всичко в едно" с ясна картина и изключителна аудио производителност. В процеса на разработка е създадена и технологията BrainAdapt – уникални алгоритъм и акустика, които ще помогнат на участниците да се фокусират и ориентират по-добре по време на хибридни срещи.
Системата е сертифицирана за Microsoft Teams Rooms на Android (с EXPAND Control) и в процес на сертифициране за Zoom Rooms.

 

 

За максимално потребителско изживяване и подобряване на продуктивността, EPOS I Sennheiser EXPAND Vision 5 може да се комбинира с таблета за управление EXPAND Control, който от своя страна се използва по два начина:

  • Като панел за планиране

Използвайки го като монтиран на стената панел, компактният таблет позволява на потребителите да преглеждат подробности за местоположението и срещите или дори да правят резервации на място. Многоцветни LED индикатори отстрани на таблета показват наличните зали за срещи.

  • Като панел за управление

Използвайки таблета като контролер в конферентната зала, той лесно се сдвоява с решенията за видеоконференции EPOS EXPAND Vision, осигурявайки всеки път безпроблемно управление на срещите.

 

 

Можете да се убедите лично в уникалното изживяване, което предлага EPOS I Sennheiser EXPAND Vision 5, посещавайки нашия шоурум. Заповядайте, за да Ви направим кратко представяне на чудесните характеристики на модела.

 

 

Коментар: