Evolve2 Buds - за наистина безжично, професионално изживяване

Статия от: пламен жеков 16.01.2023 0 Коментар(и)

Проектирани за професионалисти, които държат на перфектно качество на разговорите, дори и в движение. Новият модел наистина безжични слушалки от Jabra - Evolve2 Buds предлагат всичко нужно за хибриден модел на работа.

 

/ Кредит снимка: Jabra/

 

Мощната технология Jabra MultiSensor Voice™ използва комбинация от микрофони, сензори за костна проводимост и усъвършенствани алгоритми за намаляване на смущаващия фонов шум (активно шумопотискане) и предаване на гласа ясно отвсякъде, а адаптерът plug-and-play прави Bluetooth връзката по-силна и по-стабилна. Перфектното аудио качество е гарантирано! Благодарение на възможността за мултисвързаност, слушалките могат да се свържат едновременно с до две устройства - телефон и лаптоп, за да не се прекъсват важните разговори, а обхватът им е до цели 20 метра – за истинска свобода на движенията. Evolve2 Buds могат да се използват както двете заедно, така и по отделно. Jabra SafeTone™ & SafeTone™ G616 следят средните нива на звука и включват PeakStop™, за да предпазят ушите от внезапни силни аудио пикове.

Моделът е сертифициран за водещите платформи за унифицирана комуникация - Avaya, Cisco, Unify, MFi, Qi, Zoom, Google Meet, Amazon Chime, Amazon Alexa, предлага се и във вариант Microsoft Teams за бързо и лесно стартиране на видео и аудио срещи - само с натискане на един бутон.

С елегантна визия и ергономичен дизайн, Evolve2 Buds са най-малките досега наистина безжични слушалки. Пасват идеално на всеки, благодарение на усилията на производителя за статистическо моделиране, използвайки база данни от над 62 000 сканирания на уши, за да създадат перфектната форма.

 

 

/ Кредит снимка: Jabra/

 

Evolve2 Buds са налични за поръчка в продуктовото портфолио на Юником Сървисиз ООД. Като дистрибутор на професионални слушалки, конферентни устройства и софтуер, офис телефони, както и много други гласово-свързани системи и аксесоари, чрез нашите партньори ние доставяме продукти на най-големите контакт центрове, международни корпорации, правителството, военните, болници, организации с идеална цел. За повече въпроси и при нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с наш сътрудник.

Коментар: