Jabra Elite 45h – открояващи се като най-добрите в своя клас безжични слушалки

Статия от: пламен жеков 24.11.2022 0 Коментар(и)

Безжичните слушалки Jabra Elite 45h определено имат с какво да се откроят сред останалите модели в своя клас. 45h разполагат с най-големите говорители, проектирани в такъв тип слушалки – цели 40 мм, осигуряващи уникално аудио изживяване навсякъде и по всяко време.

 

 

Разбира се, моделът притежава емблематичното за марката безкомпромисно качество при провеждане на разговори, благодарение на най-новата технология на Jabra - MySound, която настройва музикалното изживяване така, че да отговаря на индивидуалния слухов профил, както и технологията за изходящо повикване с два микрофона. А приложението Jabra Sound+ предоставя допълнителна възможност за персонализация на музикалните настройки.

За максимално удобство в движение, Jabra Elite 45h са съвместими с гласовите асистенти Siri® и Google Assistant™, които могат да търсят информация, да прочетат входящите съобщения или да управляват повикванията бързо и лесно.

Обхватът на слушалките е 10м, като предлагат мултисвързаност с до 2 устройства едновременно.

Jabra Elite 45h предлагат най-издръжливата батерия в този ценови диапазон - до 50 часа слушане на музика или до 40 часа разговори, както и най-бързото зареждане – само за 15 минути могат да се получат до още 10 часа живот на батерията!

Моделът е проектиран да се вписва идеално в забързаното ежедневие. Ергономичният дизайн и възглавничките от мемори пяна осигуряват стабилност и целодневен комфорт при носене, както и пасивно шумопотискане на заобикалящата среда. Слушалките са леки, компактни и сгъваеми, идеални за пътуване и безопасно транспортиране.

За допълнителна информация относно този, както и други модели, предлагани от Jabra, можете да се обърнете към консултант от Юником Сървисиз ООД. Нашите сътрудници са преминали през обучение, относно предлаганите продукти и могат да предложат професионална консултация.

Етикети: Jabra ELITE 45h

Коментар: