Серията Jabra Elite – за наистина безжично изживяване

Статия от: пламен жеков 10.11.2022 0 Коментар(и)

True Wireless Stereo (TWS) тапите или Earbuds са най-новият тренд в света на Bluetooth технологията, с огромен пазарен ръст всяка година. Те използват Bluetooth сигнали вместо проводници или кабели за прехвърляне на звук. Слушалките са във вид на тапи, които се пъхат в ухото, като между тях няма никакъв кабел. Захранват се посредством батерия, а микрофоните са вградени в корпуса им.

Безспорен лидер в производството на безжични тапи е гигантът на пазара на комуникационни продукти – Jabra. Тяхната серия Elite предоставя богат избор от продукти с безкомпромисно качество, насочени към активните професионалисти. Въпреки че, всички модели от серията са изработени от качествени материали и предлагат на потребителите кристално-чисти звуци,  между тях има някои разлики.

 

 

Например, Jabra ELITE 2 са проектирани, за да дадат ново усещане на старите музикални колекции, със своите 6-милиметрови говорители и 2 микрофона. Батерията позволява до 7 часа слушане на любимия плейлист или провеждане на разговори с едно зареждане, а само с едно докосване, възпроизвеждат музика от Spotify(само за Android).

При следващия модел - Jabra ELITE 3, към 6-милиметровите говорители е добавен и мощен бас, а микрофоните вече са 4 на брой, за кристално чисти разговори. Чрез интуитивното приложение Jabra Sound+, тези компактни слушалки осигуряват богат, чист звук и пробивни баси, които са не просто мощни, а уникални. ELITE 3 разполагат с монорежим, което означава, че може да се използва самостоятелно всяка от слушалките, докато другата се зарежда в елегантния магнитен калъф. Моделът е с клас водоустойчивост IP55, позволяващ леки пръски.

Последният, към момента, модел от серията е Jabra ELITE 7 Pro - създаден за динамично ежедневие и хибридна работна среда. Компактни, но изключително мощни, изработени с първокласни материали, тапите са снабдени с емблематичното за компанията безкомпромисно качество на звука, иновативен дизайн в три цвята и безкрайни възможности за персонализиране на потребителското изживяване, посредством Jabra Sound+. Чрез регулируемото шумопотискане(ANC), както и усъвършенствани наушници в три размера с нов дизайн на EarGel™, за да прилегнат анатомично на всяко ухо, заобикалящата среда просто не съществува.

Jabra Elite 7 Pro са проектирани с последно поколение технологии за постигане на ново ниво премиум качество на разговорите в движение. Моделът разполага с 6 мощни микрофона с усъвършенстван Voice Pick Up (VPU) сензор и иновативната технология Jabra MultiSensor Voice™. VPU сензорите се активират автоматично, когато е ветровито и използват технология за костна проводимост, за да изолират всеки шум, предавайки гласа като вибрации в челюстната кост. Тази иновативна технология е нов връх в потребителското аудио изживяване и хибридната бизнес комуникация. Моделът е с клас водоустойчивост IP57.

Jabra Elite 7 Pro обещават 8 часа непрекъсната производителност, посредством усъвършенстваната батерия.

За поръчки и наличности на моделите от серията, може да се свържете с консултант от Юником Сървисиз ООД. Разполагаме с количества на склад.

 

 

Етикети: Jabra Jabra Elite

Коментар: