Хендсфри Jabra TALK 45 – решението за безпроблемна комуникация, дори и в много шумна среда

Статия от: пламен жеков 02.11.2022 0 Коментар(и)

Jabra TALK 45 е не просто хендсфри, а слушалка, проектирана да улови и най-слабия шум.  Модел, който се адаптира към околния свят, като изолира страничните звуци, посредством двоен микрофон за премахване на околния шум, за да предостави кристално ясни разговори. Слушалката разполага с HD Voice иновативна технология, която автоматично регулира силата на звука към заобикалящата среда, така че да гарантира безпроблемна комуникация и за двете страни в разговора.

 

 

Jabra TALK 45 е с изключително елегантен и удобен дизайн, който осигурява комфорт и стабилност през целия ден. На слушалката се намира и бутон за бърза активация на гласов асистент Siri или Google Now.

Благодарение на използваната технология microPOWER battery, батерията е много по-малка, но мощна - до 6 часа време за разговори и до 240 часа в режим на изчакване. Свързването е посредством Bluetooth v4.0, като позволява сдвояване с до 8 устройства, 2 от тях едновременно, с обхват до 30 метра.

Jabra TALK 45 позволява стриймване на музика, GPS координати и подкасти, директно от телефона, за максимално удобство и концентрация при пътуване.

За персонализация на настройките, може да се използва и безплатното приложение на Jabra за iOS и Android - Jabra Assist app. Приложението разполага и с изключително полезната функция Find My Jabra , която показва къде е била включена слушалката за последен път, за да се намира лесно.

Освен Jabra TALK 45, в кутията на модела ще откриете още и захранване за кола, кабел за зареждане, 2 бр. тапи за уши, 2 бр.куки, както и инструкции.

При допълнителни въпроси, не се колебайте да се обърнете към сътрудник на Юником Сървисиз ООД, за да получите професионална консултация, относно продукта.

 

 

Коментар: