Bose Videobar VB1 – за първокласно аудио и видео изживяване в малки и средни по размер заседателни помещения

Статия от: пламен жеков 04.08.2022 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Bose Videobar VB1 е USB конферентно решение от типа „всичко в едно“, подходящо за малки и средни заседателни зали(до 6 на 6 метра). Устройството предлага първокачествено аудио и видео изживяване.

 

/Кредит снимка: Bose/

 

Дизайнът е нископрофилен и изчистен, благодарение на иновативното инженерство на Bose, позволяващo всички елементи на устройството да бъдат разположени близо един до друг, без смущения в сигнала.

Емблематичното за производителя качество на ауиото е представено чрез шест многопосочни микрофона, които автоматично се фокусират върху гласовете на говорещите и изолират страничния шум, осигурявайки кристално ясни разговори. Патентованите трансдюсери на Bose предоставят изпълващ помещението чист и естествен звук, за максимално продуктивни срещи.

Моделът разполага с 4K Ultra-HD камера с широко зрително поле, която автоматично фокусира участниците и балансира яркостта и цветовете, за да изглежда всеки един професионално и добре. Обективът е с до 5x цифрово увеличение и подвижен капак за поверителност на камерата (включен в комплекта).

 

 

Bose Videobar VB1 е сертифициран за Microsoft Teams и Zoom, но работи изключително продуктивно и с други водещи платформи за унифицирана комуникация.

Свързването е изключително лесно и елегантно, посредством Bluetooth или USB кабел. Конферентната система може да бъде монтирана на стена или заседателна маса, като всичко необходимо за различните видове монтаж свързване и монтаж е включено в комплекта.

Bose Videobar VB1 можете да поръчате от Юником Сървисиз ООД - дистрибутор на професионални слушалки, конферентни устройства и софтуер, офис телефони, както и много други гласово-свързани системи и аксесоари. Стремим се да предлагаме най-широката гама от телеком и гласови продукти, като същевременно поддържаме високо ниво на професионално обслужване и 100% удовлетвореност на клиента.

Свържете се с наш сътрудник:

 

Етикети: Bose Videobar VB1

Коментар: