Новият Jabra Meet Anywhere видеоконферентен комплект – за свързаност навсякъде и по всяко време

Статия от: Plamen Plamen 21.07.2022 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Офисите отдавна не са онези затворени пространства, ограничаващи мобилността на хората. Благодарение на новите технологии през последните години, офисите са буквално навсякъде – у дома, на почивка, в парка и на всяко едно удобно място.

За да отговорят на нуждите на потребителите от високотехнологична мобилност, от Jabra – един от лидерите на пазара на телекомуникационни устройства, създадоха компактния видеоконферентен комплект Jabra Meet Anywhere.

 

 

Високотехнологичен, практичен и удобен. Този комплект съдържа всичко необходимо за професионална видеоконференция навсякъде и по всяко време, а именно - интелигентната 180° камера Jabra PanaCast и говорителя от висок клас Jabra Speak 750 в защитна чантичка за пренасяне и съхранение. Всяко място се превръща за секунди в място за срещи. Свързването е изключително лесно и удобно за бърза и лесна plug-and-play комуникация с компютър или смартфон, при нужда.

Jabra PanaCast притежава 4К разделителна способност, позволявайки пълна персонализация на изображенията и контрол в реално време. Чрез технологията Jabra Direct, зрителното поле може да се регулира на 90°, 120°, 140° и 180°. Сертифицирана е за Microsoft Teams и Zoom, но е съвместима и с Cisco Webex, Slack, Google Meet и други, което я прави изключително лесна за ползване. Чрез автоматичното откриване на говорещия и увеличение на видеото, никой не остава скрит от кадър.

А за първокласно аудио, в комплекта е включен Jabra Speak 750 - компактен високоговорител с двупосочен пълен дуплекс, така че и двете страни могат да чуват и да бъдат чути ясно, а микрофонът е с 360° обхват. Спийкърът предоставя естествена комуникация дори и в много шумна среда. Съвместим е с водещите платформи за унифицирана комуникация, така че свързването и използването да са максимално лесни за потребителя. Разполага и със специален Microsoft Teams бутон за незабавно свързване.

 

 

С комплектът Jabra Meet Anywhere буквално всяко едно място може да се превърне в място за бизнес комуникация за секунди. Първокласният калъф ще предпази устройствата от нараняване и ще позволи лесно и сигурно транспортиране.

Jabra Meet Anywhere може да поръчате от Юником Сървисиз ООД – официален партньор и дистрибутор на Jabra за България. За повече информация, можете да се свържете с наш сътрудник.