Logitech MeetUp – висококачествена конферентна камера за малки и средни заседателни зали

Статия от: Plamen Plamen 23.06.2022 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Големите функционалности не винаги идват в големи опаковки и доказателство за това е видеоконферентната камера от типа всичко в едно - LOGITECH MeetUp. Проектирана за малки и средни заседателни зали, камерата има елегантен дизайн и предлага първокласни аудио и видео, чрез иновативните технологии RightSense™. Моделът може да се монтира на маса или стена, чрез минимално окабеляване, а патентованата система за окачване елиминира възможните вибрации, за да гарантира ясни видео изображения.

 

 

LOGITECH MeetUp разполага с 4K Ultra HD камера с 120° обектив и 5-кратно увеличение, която улавя широкото зрително поле, така че никой от участниците да не остава извън картината. Технологията RightSight автоматично завърта камерата към говорещия и запазва фокуса върху него за максимално продуктивни видео срещи. А чрез RightLight™ всеки изглежда добре и професионално. Цветовете са коригирани, така че участниците да изглеждат напълно естествено. А проблясъците от различни светлини на заден фон, които могат да доведат до разсейване, са омекотени.

Аудио функциите на MeetUp включват три вградени микрофона с обхват от 3 m., като при нужда, към тях може да се добави допълнителен разширителен микрофон с обхват до 5 m. Технологиите, включени в Logitech RightSound™ предоставят първокласно аудио изживяване, разпознавайки човешките гласове. Системата от алгоритми улавя гласа на говорещия, като насочва говорителя към него и при нужда балансира високите и тихите гласове, за да бъде всеки чут.

MeetUp предлага USB и Plug-and-play връзка с компютри в конферентни зали и е сертифициран за Skype for Business, Microsoft Cortana® , съвместима със Cisco Jabber™ и предлага засилена интеграция с BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo, Fuze и Zoom.

Повече информация за техническите характеристики на модела, може да намерите тук.

При допълнителни въпроси, може да се обърнете към наш сътрудник. От Юником Сървисиз ООД стремим да предлагаме най-широката гама от телеком и гласови продукти, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента! Ние правим купуването лесно за нашите Партньори.

Етикети: LOGITECH MeetUp