Професионални и бюджетни решения за офиси от Tellur

Статия от: Plamen Plamen 02.06.2022 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Професионалните решения за бизнеса не винаги изискват сериозен финансов ресурс и доказателство за това са продуктите на марката Tellur. Моделите стерео слушалки Tellur Voice 320N и 420N са перфектен избор за контакт центрове и офиси. Съчетават в себе си перфектно професионално качество на изгодна цена.

Слушалките Tellur Voice 320 са изключително лесни и удобни за употреба. Чрез включения в комплекта Type-C адаптер, могат да се свързват към всяко устройство с USB-A или USB-C порт.

 

Леки и комфортни, с тегло само от 130гр., 320 осигуряват целодневен комфорт, благодарение на кожените наушници, които позволяват завъртане от 11°. Моделът разполага с шумопотискащ микрофон за кристално ясни разговори, който може да се  регулира до 315°. Контролът върху разговорите е изключително лесен, благодарение на вграденото дистанционно управление, което позволява приемане на обаждане, заглушаване на микрофона или увеличаване/намаляване на силата на звука. Освен всичко друго, в комплектът е включен и калъф за лесно съхранение и транспортиране на слушалките, както и два допълнителни дунапренови наушника.

Tellur Voice 420 разполагат с професионалните функционалности на 320, но притежават едно допълнение - стандартен 3,5 мм жак.

 

И двата модела предоставят олекотени конструкции и професионално качество в много бюджетен вариант. Подходящи са за всеки контакт център или професионалист, който прекарва повече време в бизнес разговори.

Тези, както и други бюджетни решения, може да откриете на Unics.bg.

Юником Сървисиз ООД е дистрибутор на професионални слушалки, конферентни устройства и софтуер, офис телефони, както и много други гласово-свързани системи и аксесоари. Чрез нашите партньори ние доставяме продукти на най-големите контакт центрове, международни корпорации, правителството, военните, болници, организации с идеална цел. Ние предлагаме най-добрите телеком продукти на пазара, бързи срокове на доставка и експертна техническа помощ.