Технологичното събитие, което ще взриви столицата

Статия от: Plamen Plamen 19.05.2022 0 Коментар(и)

На 3 юни 2022г. в София ще се проведе най-голямата конференция за иновации и технологии в Югоизточна Европа - SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT. Организатори на събитието са  Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българската стартъп асоциация (BESCO) и Софийска Община в партньорство с InvestSofia.

 

Форумът ще събере лидерите на водещите технологични компании в Югоизточна Европа, които да обменят опит и да обсъдят развитието на иновационните технологии и възможностите пред тях.

Специален гост и основен говорител на събитието ще бъде известният футурист Крисчън Кром – един от най-търсените и вдъхновяващи световни лектори.  Той е предприемач и автор на бестселъра Humanification и ще говори за въздействието на иновациите върху организациите и светът като цяло.

По време на конференцията, на специална церемония, ще бъдат отличени най-добре представящите се компании в сферата на технологиите, бизнес услугите и стартъп общността, които допринасят за развитието на икономиката на знанието в региона. Те ще получат специални награди в 10 различни категории - "Бизнес трансформация на годината", "Работодател на годината", "Най-добър доставчик на бизнес услуги", "Стартъп на годината", "Иновация на годината", "Най-добра стратегия за бизнес устойчивост", "ИТ продукт на годината", "Най-социално отговорна компания", "Най-добро партньорство между бизнеса и образователните институции", "Умен град на годината (Smart city of the year)".

Като обществено отговорна компания, която  винаги се стреми да се развива и да предлага на своите клиенти най-иновативните услуги и продукти, от Юником Сървисиз ООД имаме честта да бъдем част от спонсорите на грандиозното събитие и да допринесем за технологичното развитие на Югоизточния регион. Очакваме с нетърпение събитието, за да обменим опит и идеи с лидерите в сферата на иновациите и да предложим най-доброто на своите клиенти.