Раници Tellur - удобство и сигурност

Статия от: Plamen Plamen 28.04.2022 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Пролетта дойде и хората имаме все по-голямо желание и нужда да прекарваме дните си на открито. Какво по-хубаво от разходка с велосипед или да поработим от пейката в близкия парк? Разбира се, колкото и да искаме да се слеем с природата, в наши дни дигиталните устройства са навсякъде с нас. От компанията Tellur обаче предлагат страхотни решения за любителите на чистия въздух, които не искат да губят връзката си  със света!

Тяхната серия от раници за лаптопи предлагат на потребителите иновативни възможности за поддържане на любимите устройства винаги заредени. А самите раници са леки, удобни и осигуряват максимална защита за лаптопите.

Раницата Tellur GlowPack е страхотно решение за любителите на превозните средства на две гуми или нощните разходки. Продуктът е подходящ за лаптопи до 15.6 " и разполага с две LED ленти с три режима на работа - постоянна светлина, бавно мигане и бързо мигане. Така потребителят ще се забелязва винаги, дори и при намалена видимост.

 

Вграденият USB порт позволява зареждане на устройства в движение, чрез използване на външна батерия, която не е включена.

Много добро решение за притежателите на по-големи лаптопи е моделът Tellur Business L.

 

Раницата може да побере лаптопи до 17.3" и е изработена от водонепромокаема материя, за да защити всички устройства и вещи, в случай на намокряне. Има елегантна визия и удобна дръжка за носене. Разполага с раздели за всички важни вещи и устройства, както и вграден USB порт за удължаване на техния живот.

Тези, както и други продукти от серията раници за лаптопи на Tellur, можете да откриете в продуктовата база на Unics.bg.

Юником Сървисиз ООД се стреми да предлага най-широката гама от телеком и гласови продукти, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента! Ние правим купуването лесно за нашите Партньори. Ако не можете да намерите продукт на нашия сайт, запитайте ни, нека го открием за вас на фантастична цена.