Конферентни телефони за максимална продуктивност

Статия от: Plamen Plamen 14.12.2021 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

Конферентните телефони са необходимост за всеки бизнес. Предоставят широка гама възможности за конферентни разговори и бизнес сътрудничество, осигуряват свързаност и социална дистанция, която в последните години е така нужна. Те са всичко необходимо за кристално чист разговор, без смущения и притеснения.

Днес ще обърнем внимание на два модела, които, според нас, заслужават такова.

На първо място: Конферентен телефон Snom C520 - WiMi

Един бюджетен модел с елегантен дизайн, предоставящ завидни технологични възможности и качество на звука. Разполага с усъвършенствани DECT и Bluetooth технологии, позволяващи едновременно свързване с до 3 SIP самоличности, както и свързване с различни смарт устройства. Snom C520 – WiMi има и три авангардни микрофона с динамично шумопотискане. Първият от тях е вграден във високоефективния говорител с пълен дуплекс в основната базова станция, а другите два са в допълнителните безжични DECT модула, които могат свободно да се поставят на различни места в помещението, за да се осигурят максимално качество на звука и гласа, както и социална дистанция между участниците.  Моделът разполага и с автоматичен контрол на силата на звука за първокласна комуникация.

Snom C520 – WiMi е перфектното решение за големи заседателни зали, като осигурява HD качество на звука и до 12 часа непрекъсната комуникация.

 

 

Въпреки по-ниската си цена, Snom C520 – WiMi не отстъпва по нищо на моделите от по-висок клас. Продуктът може да намерите тук.

На второ място, заслужено внимание заслужава един интелигентен модел, сертифициран за над 60 платформи за комуникационно сътрудничество. Това е Poly TRIO 8300 IP конферентен телефон, PoE - решението за малки заседателни зали.

Устройството осигурява Wi-Fi2, USB, Bluetooth и IP свързаност, а опростеният интерфейс се грижи срещите да започват безпроблемно. Моделът разполага с технологиите Acoustic Clarity™ и NoiseBlock, осигуряващи превъзходно аудио, пълен дуплекс и интелигентно заглушаване на ехото и страничния шум, за перфектно аудио изживяване. Управлението е лесно, посредством класическа клавиатура и LCD дисплей. Позволява едновременна свързаност с няколко SIP самоличности и мобилни устройства.

Известни с безкомпромисното качество на продуктите си и широката гама конферентни телефони, от Poly и този път не предлагат нищо по-малко от чисто съвършенство. Повече информация за модела и наличности на склад, може да намерите тук.

Тези и други модели, необходими за съвременната бизнес комуникация, може да намерите на Unics.bg.