EPOS I Sennheiser ADAPT 260 - динамични като работния процес

Статия от: Plamen Plamen 24.11.2021 0 Коментар(и) Новини за нашите продукти,

ADAPT 260 –Bluetooth стерео слушалки с USB донгъл, създадени за сътрудничество навсякъде и по всяко време. Модел, който впечатлява със своята адаптивност, UC оптимизиран и сертифициран от Microsoft Teams.

ADAPT 260 е перфектното бюджетно решение за динамичен работен процес. Слушалките позволяват Bluetooth свързаност с две устройства едновременно, а мощната батерия осигурява до 23 часа разговори. Моделът разполага с шумопoтискащ микрофон, изолиращ гласа на говорещия от околните звуци за максимална продуктивност. С използваната EPOS Voice™ технология в слушалките, звуците са кристално чисти и естествени, а EPOS ActiveGard предпазва потребителите от акустични наранявания, причинени от внезапен висок звук.

ADAPT 260 е с лек и удобен дизайн, проектиран с меки наушници от изкуствена кожа и дискретно прибиращо се рамо на микрофона за максимален комфорт, дори и при целодневно носене. Регулируемата лента за главата позволява допълнително персонализиране. Интересното при  този модел е способността на наушниците да се завъртат на 90°, което позволява да се регулират точно, спрямо всяко ухо. Тази функция ги прави и изключително компактни и лесни за пренасяне.

ADAPT 260 разполага с три бутона за контрол, чрез които лесно могат да се управляват. Първият бутон е за свързване с Microsoft Teams, вторият позволява регулиране на силата на звука, чрез плъзгане, а третият заглушава микрофона. Чрез тях може да се приемат и отхвърлят обаждания или да се стартира възпроизвеждане на музика.

Малък индикатор, разположен непосредствено до бутоните, указва състоянието на батерията, по следните параметри:

  • 100% заряд на батерията: индикаторът е бял
  • > 60% заряд на батерията: индикаторът мига със син цвят
  • > 20% заряд на батерията: индикаторът мига с лилав цвят
  • < 20% заряд на батерията: индикаторът мига с червен цвят и показва, че е време за зареждане.

А пълно зареждане на батерията се постига за два часа.

Моделът отговаря на изискванията на ЕС за ограничаване на шума по време на работа: подобрена аудио защита, предотвратяваща умората от слушане.

 ADAPT 260 е много добро решение за динамични професионалисти, които държат на качество и комфорт. Моделът предлага страхотно аудио качество на конкурентна цена.

EPOS I Sennheiser ADAPT 260 е наличен на склад в Unics.bg. За допълнителни въпроси, можете да се свържете с наш сътрудник.

Етикети: Sennheiser ADAPT 260