Екстериор

Екстериор
Покажи
Ред
Tellur Smart WiFi робот за почистване на прозорци, RWC02, 72 W, 2 водни резервоара, Anti Fall технология, бял НОВ ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur Smart WiFi робот за почистване на прозорци, RWC02, 72 W, 2 водни резервоара, Anti Fall технология, бял

Изживейте бъдещето на почистването на прозорци с Tellur Smart WiFi робот за почистване на прозорци. Със своята квадратна форма, това иновативно устройство осигурява по-добро покритие, като гарантира, че нито едно място не остава недокоснато. Негов..

Tellur Video DoorBell видео звънец, 1080p, Micro SD, PIR сензор, черен

Video DoorBell на Tellur - смарт устройство, което съчетава сигурност и удобство. Video DoorBell може да предава на живо и да записва видеоклипове с FullHD 1080P 1920*1080 резолюция с широк зрителен ъгъл от 130°. Освен това, тъй като е оборудван с..

Tellur Wi-Fi Smart външна камера, UHD, PTZ, 3MP ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

Tellur Wi-Fi Smart външна камера, UHD, PTZ, 3MP

Всеки по-голям имот се нуждае от сигурност. Камерата за външно наблюдение на Tellur е готова да я осигури. Тя заснема заобикалящата я среда с Ultra HD резолюция и 3 мегапикселов сензор, което прави изображенията изключително ясни и детайлни. Движе..

Tellur Wi-Fi Smart соларна външна камера, P&T, PIR, FHD, бяла ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Tellur Wi-Fi Smart соларна външна камера, P&T, PIR, FHD, бяла

WiFi соларната камера е напълно устойчива на атмосферните влияния (защитен клас IP65) и е защитена от дъжд, сняг, влага, прах и мръсотия. Тъй като камерата няма кабелни връзки и се захранва със слънчева енергия, тя е напълно автономна и може да се..

Tellur WiFi Smart соларна външна камера, 1080P, FHD, PIR ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Tellur WiFi Smart соларна външна камера, 1080P, FHD, PIR

Пази дома безопасен и защитен. WiFi Smart Solar Camera - външна камера, която позволява наблюдение по всяко време и от всяко място. Вграденият сензор за движение кара интелигентната соларна камера да записва само когато засече движение, така че не..

Tellur Wi-Fi контролер за гаражна врата С ПОРЪЧКА

Tellur Wi-Fi контролер за гаражна врата

Уредът позволява да се отваря/затваря и да се задават допълнителни времеви параметри на автоматизация на гаражната врата посредством смартфона. Това се случва чрез приложението Tellur Smart.Повишена сигурност – контролерът може да изпраща съобщен..