TREVI

Покажи
Ред

[ZD302] Очила 3D Optoma ZD302,червени

[ZD302] Очила 3D Optoma ZD302,червениLightweight design for a comfortable fitBatteries provide up to 40 hours of useLong effective distance rangeDLP Link Sync: compatible with most 3D DLP projection systemsCompatible with all Optoma 3D projectors (ex..

Bluetooth слушалки Trevi HMP 1215 BT - зелени

Мини слушалките Trevi HMP 1215 BT са съвместим с всички Bluetooth устройства и са идеални за слушане на музика и провеждане на телефонни разговори по време на спорт. Слушалките са изключително ергономични, меки и удобни, а на противооплитащия се к..

Bluetooth слушалки Trevi HMP 1218 BT - черни С ПОРЪЧКА

Bluetooth слушалки Trevi HMP 1218 BT - черни

Мини слушалките Trevi HMP 1218 BT са съвместим с всички Bluetooth устройства и са идеални за слушане на музика и провеждане на телефонни разговори по време на спорт. Слушалките са изключително ергономични, меки и удобни, а на противооплитащия се к..

MP3/MP4 плейър Trevi MPV 1728 SD - черен С ПОРЪЧКА

MP3/MP4 плейър Trevi MPV 1728 SD - черен

Плейърът Trevi MPV 1728 SD се характеризира с прост и елегантен дизайн. Той е чудесно устройство за съхраняване на голям брой аудио файлове и изображения, които да се възпроизвеждат и показват на цветния му дисплей. Освен това разполага и с вграде..

Електрическа тротинетка Trevi VELOCIPTOR ES 85W С ПОРЪЧКА

Електрическа тротинетка Trevi VELOCIPTOR ES 85W

Ново поколение електрически скутер, с модерен и универсален дизайн, подходящ дори за най-взискателните потребители. Благодарение на алуминиевия си корпус, Velociptor е практичен, но в същото време солиден, като гарантира максимално натоварване до..

Преносима тонколона Trevi XFest XF 1200 KB, 100W С ПОРЪЧКА

Преносима тонколона Trevi XFest XF 1200 KB, 100W

Преносимата тонколона с вграден усилвател Trevi XFest XF 1200 KB е идеалното устройство за провеждането на партита или караоке вечери. Уредбата може да се транспортира лесно, благодарение на колелата си, разтегателната горна и двете странични дръж..

Преносима тонколона Trevi XFest XF 1500 KB, 120W С ПОРЪЧКА

Преносима тонколона Trevi XFest XF 1500 KB, 120W

Преносимата тонколона с вграден усилвател Trevi XFest XF 1500 KB е идеалното устройство за провеждането на партита или караоке вечери. Уредбата може да се транспортира лесно, благодарение на колелата си, разтегателната горна и двете странчни дръжк..

Радио CD плейър Trevi CD 512 - син С ПОРЪЧКА

Радио CD плейър Trevi CD 512 - син

Преносим CD плейър Trevi CD 512 с радио и Aux вход за свързване с iPhone или iPod и слушане на любимата музика в движение. Технически характеристики:CD, CD-R/RW плейър;FM радио;Вход за слушалки;AUX-IN вход;LED дисплей;Захранване: AC 230V-50Hz..

Радио часовник Trevi RC 825 D - бял С ПОРЪЧКА

Радио часовник Trevi RC 825 D - бял

Радио часовникът Trevi RC 825 D е с модерен и минималистичен дизайн, но в същото време се характеризира с елегантност, което го прави подходящ за използване навсякъде.Устройството позволява запазване на до 20 радиостанции, предлагайки различни опц..

Радио часовник Trevi RC 855 C - бял С ПОРЪЧКА

Радио часовник Trevi RC 855 C - бял

Радио часовникът Trevi RC 855 C е перфектното устройство за сутрешно събуждане. Той се отличава с модерен дизайн в квадратна форма, има голям 0,6“ светодиоден дисплей с отлична видимост и димер функция за адаптиране към нивото на околната светлина..

Слушалки Trevi ZIP 681 M С ПОРЪЧКА

Слушалки Trevi ZIP 681 M

Ергономични стерео слушалки с мини микрофон, идеални за всекидневни телефонни разговори. Кабелът, под формата на цип, се предлага в различни цветове - има атрактивен и свеж дизайн, подходящ за всякакъв външен вид. Слушалките са съвместими с всеки ..