Подложки за мишки

Подложки за мишки
Покажи
Ред
ESPERANZA GRUNGE MAXI подложка за мишка, гейминг черна/зелена ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 5 ДНИ

ESPERANZA GRUNGE MAXI подложка за мишка, гейминг черна/зелена

Висококачествена, модерна, издръжлива подложка за мишка, предназначена за геймъри. Съвместим с лазерни и оптични мишки. Долната част подложката е направено от неплъзгаща се гума, за да не се движи.Технически характеристики:Тип артикул: Игрална подлож..

Speedlink ATECS L (500x400x30) подложка за мишка ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Speedlink ATECS L (500x400x30) подложка за мишка

За разширен обхват на действие: спечелете решаващото предимство по отношение на скорост и прецизност с игралната подложка за мишка ATECS. Неговата ултра-гладка повърхност е идеална за бърз стил на игра, предлагайки безкомпромисно, перфектно пикселно ..

SPEEDLINK Cript ultra thin подложка за мишка, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

SPEEDLINK Cript ultra thin подложка за мишка, черна

Гейминг подложка за мишка, превъзходен контрол благодарение на невероятната комбинация от прецизност, повърхност на плъзгане и здравина, роден за енергична игра.Технически характеристики:Тип артикул: подложка за мишка;Размери: 380 × 280 × 0,8 мм (Ш ×..

WHITE MINOTAUR подложка за мишка, черна ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

WHITE MINOTAUR подложка за мишка, черна

Подложка за мишка за игра с неплъзгаща повърхностТехнически характеристики:Тип артикул: Подложка за мишка за игри;Дебелина (mm): 3;Противоплъзгаща повърхност: ДА;Размери (mm): 250;Материал: Порест каучук/Текстил;Цвят: Черен/Бял/Сив;Тегло (g): 82;Гара..