DECT слушалки

DECT слушалки
Покажи
Ред
 Snom M65 IP DECT телефон С ПОРЪЧКА

Snom M65 IP DECT телефон

Със своя елегантен външен вид и широка гама от функции, M65 е идеален за клиенти, изискващи мобилно покритие между няколко етажа или в големи сгради. Големият 2-инчов цветен дисплей и клавиатура с подсветка осигуряват лесна видимост, докато широко..

EPOS/Sennheiser IMPACT D 30 USB ML безжични стерео DECT слушалки, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS/Sennheiser IMPACT D 30 USB ML безжични стерео DECT слушалки, UC, черни

С първокласно аудио представяне и мощен безжичен обхват, вашето пътуване към безжичната свобода започва тук. Поддържайте бюрата подредени с рационализиран дизайн, идеален за hotdesking, когато агентите се нуждаят от plug and play функционалност на вс..

EPOS/Sennheiser IMPACT DW Pro 2 HS стерео DECT безжични слушалки, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS/Sennheiser IMPACT DW Pro 2 HS стерео DECT безжични слушалки, черни

Слушалки само без базова станция, включително лента за глава, кука за уши и табелка. Това решение за слушалки работи с всички варианти на продукта в DW безжичната DECT серия. И двата стила на носене могат да се носят както на лявото, така и на дяснот..

Snom M15 SC IP DECT телефон

Snom M15 SC е безжичен DECT VoIP телефон, който се използва с едноклетъчни бази. Този модерен DECT телефон е лесен за използване и перфектен за ежедневните бизнес нужди, а широкият 1.7“ панорамен дисплей, клавиатурата с подсветка и отличното преда..

Snom M25 IP DECT телефон С ПОРЪЧКА

Snom M25 IP DECT телефон

M25 DECT е изключително функционално устройство с отлично съотношение между цена и производителност. Създаден за професионална бизнес употреба, телефонът разчита на акумулаторни батерии тип AAA, които осигуряват до 75 часа в режим на готовност и 7..

Snom M70 IP DECT телефон С ПОРЪЧКА

Snom M70 IP DECT телефон

Слушалката Snom M70 DECT е перфектното офис решение за неограничена мобилност на работното място. Слушалката е не само лека и компактна, но и изключително здрава, благодарение на качественото производство и защитния външен капак. M70 не само може ..

Snom M80 IP DECT телефон С ПОРЪЧКА

Snom M80 IP DECT телефон

Snom M80 е перфектният универсален телефон за употреба на закрито и открито. Слушалката е изключително лека и компактна, а благодарение на специалното си покритие (сертифицирано по IP 65 и MIL-STD 810g) е особено здрава и издръжлива. Това означава..

Snom M85 IP DECT телефон С ПОРЪЧКА

Snom M85 IP DECT телефон

Слушалката M85 е разработена за ежедневните изисквания на работното място в индустриалните предприятия. Този модерен IP DECT телефон е особено здрав и удароустойчив. M85 може да се похвали и с авангардни функции за безопасност като интегриран сенз..

Snom M90 IP DECT телефон- антибактериален С ПОРЪЧКА

Snom M90 IP DECT телефон- антибактериален

Слушалката M90 DECT е специално проектирана за използване в болници и помещения, където чистотата и хигиената играят важна роля. За да гарантира това, M90 има специален антибактериален корпус, който е тестван съгласно стандарта JIS-Z801. Това пра..

SAVI 7210 OFFICE, S7210 D, OTH, MONO, DECT, EU

SAVI 7210 OFFICE, S7210 D (DESK телефон), OTH (OVER-THE-HEAD), MONO, DECT Слушалка, EU..

SAVI 7220 OFFICE, S7220 D, OTH, BIN, DECT, EU

SAVI 7220 OFFICE, S7220 D (DESK телефон), OTH (OTHER-THE-HEAD), BINAURAL, DECT Слушалка, EU..

Savi 8245 UC, S8245-M C, D200 USB-C,UNLIMITED TT,CONV,MOC,DECT,UK,EURO,AUS,NZ

SAVI 8245 UC, S8245-M, C (COMPUTER) MICROSOFT CERTIFIED, D200 USB-C, UNLIMITED TALK TIME, CONVERTIBLE, DECT Слушалка..

Snom M10 VoIP DECT телефон С ПОРЪЧКА

Snom M10 VoIP DECT телефон

Snom M10 VoIP DECT телефон Snom M10 SC съчетава важни базови функции за управление, например задържане или прехвърляне на разговори, с кристално чисто качество на звука. Модерният вид на този DECT телефон е допълнен с голям дисплей и клавиату..