Microsoft Teams

Microsoft Teams
Покажи
Ред
 Polycom VVX 201 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 201 телефон, POE, MS

IP-телефон Polycom VVX 201, съвместим с Microsoft Office 365 или Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP / VoIP;Поддръжка на протокол: SIP;Линии:..

 Polycom VVX 300 телефон, POE , MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 300 телефон, POE , MS

IP телефон Polycom VVX 300 е сертифициран за Microsoft Office 365 и Skype for Business и представлява най-лесния начин за интегриране на корпоративната телефония във вашата унифицирана комуникационна платформа на Microsoft. Техническ..

 Polycom VVX 301 телефон, POE,  MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 301 телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 301 е сертифициран за работа с Microsoft Office 365 и Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP / VoIP;Мрежов протоко..

 Polycom VVX 311 Телефон, POE ,MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 311 Телефон, POE ,MS

IP телефон Polycom VVX 311 е сертифициран за работа с Skype for Business и Microsoft Lync, включително и с Microsoft Office 365, което включва необходимия лиценз Polycom UCS за тези платформи. Технически характеристики:..

 Polycom VVX 350 телефон, POE,  MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 350 телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 350 е сертифициран за работа с Skype for Business. Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft за осигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приема познатия интерфейс на Sky..

 Polycom VVX 410 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 410 телефон, POE, MS

IP телефонът Polycom VVX 410 е с включен потребителски лиценз за Microsoft Lync. Вместо лицензът да бъда закупуван отделно, този телефон е готов за използване с UC комуникации. Технически характеристики:..

 Polycom VVX 411 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 411 телефон, POE, MS

IP телефонът Polycom VVX 411 Gigabit се предлага с лиценз на Polycom UCS и съответния предварително инсталиран фърмуер, така че да е интегриран с Skype for Business и Microsoft Lync. С VVX 411 можете да виждате до 11 любими Skype for Business конт..

 Polycom VVX 450 tелефон, POE , MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 450 tелефон, POE , MS

IP телефон Polycom VVX 450 е сертифициран от Microsoft за работа с Skype for Business. Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft за осигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приема познатия инт..

 Polycom VVX 500 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 500 телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 500 е сертифициран от Microsoft за работа с Skype for Business. Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft за осигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приема познатия инт..

 Polycom VVX 501 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 501 телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 501 предлага безпроблемна интеграция с Skype for Business, Microsoft Lync и Microsoft Office 365. Идва с инсталиран фърмуер, сертифициран от Microsoft, и UCS лиценз на Polycom, който обикновено се изисква да бъде закупен отде..

 Polycom VVX 601телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 601телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 601 е сертифициран от Microsoft и е готов незабавно да бъде интегриран с Skype for Business, Microsoft Lync или Microsoft Office 365. От Polycom са добавили UCS лиценз, който обикновено се изисква да бъде закупен отделно и и..

Polycom VVX 250 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 250 телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 250 е сертифициран от Microsoft за работа с Skype for Business. Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft за осигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приема познатия инт..

Polycom VVX 310 телефон, POE, MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 310 телефон, POE, MS

IP телефон Polycom VVX 310 е сертифициран за работа с Microsoft Office 365 и Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP / VoIP;Мрежов протоко..

Polycom VVX 400 телефон , POE , MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 400 телефон , POE , MS

IP телефон Polycom VVX 400 е сертифициран за работа с Microsoft Office 365 и Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP / VoIP;Мрежов протоко..

Polycom VVX 600 телефон, POE ,  MS С ПОРЪЧКА

Polycom VVX 600 телефон, POE , MS

IP телефон Polycom VVX 600 е готов да работи с Skype for Business и Microsoft Office 365 Edition. Технически характеристики:Тип свързаност: IP / VoIP;Мрежов пр..

Poly CCX 400 MS Teams IP телефон, POE С ПОРЪЧКА

Poly CCX 400 MS Teams IP телефон, POE

CCX 400 е базов телефон за общо предназначение в семейството телефони от следващо поколение CCX на Poly. С 5-инчов цветен сензорен екран и операционна система Android 9, този телефон е лесен за използване и има страхотни аудио характеристики, кат..

Poly CCX 500 MS Teams IP телефон, POE

CCX 500 е предназначен да бъде „офис стандартът“ в семейството телефони от следващо поколение CCX на Poly. С 5-инчов цветен сензорен екран и операционна система Android 9, този телефон е лесен за използване и има страхотни аудио характеристики, ка..

Poly CCX 500 MS Teams IP телефон, POE, без слушалка С ПОРЪЧКА

Poly CCX 500 MS Teams IP телефон, POE, без слушалка

CCX 500 е предназначен да бъде „офис стандартът“ в семейството телефони от следващо поколение CCX на Poly. С 5-инчов цветен сензорен екран и операционна система Android 9, този телефон е лесен за използване и има страхотни аудио характеристики, ка..

Poly CCX 600 MS Teams IP телефон, POE

CCX 600 е флагманът или моделът, предназначен за бизнес ръководителите в семейството телефони от следващо поколение CCX на Poly. С 7-инчов цветен сензорен екран, Bluetooth, интегриран Wi-Fi и операционна система Android 9, този телефон е лесен за ..

Poly CCX 600 MS Teams IP телефон, POE, без слушалка С ПОРЪЧКА

Poly CCX 600 MS Teams IP телефон, POE, без слушалка

CCX 600 е флагманът или моделът, предназначен за бизнес ръководителите в семейството телефони от следващо поколение CCX на Poly. С 7-инчов цветен сензорен екран, Bluetooth, интегриран Wi-Fi и операционна система Android 9, този телефон е лесен за ..