Microsoft Teams

Microsoft Teams
Покажи
Ред
Poly CCX 505 Media IP телефон, MS Teams, POE, вграден WiFi, Poly NoiseBlock AI, черен  ДОСТАВКА 10 ДНИ

Poly CCX 505 Media IP телефон, MS Teams, POE, вграден WiFi, Poly NoiseBlock AI, черен 

Запознайте се с новия стандарт в настолните телефони със сензорен екран с вграден WiFi. Бизнес медийният телефон Poly CCX 505 кара служителите да се чувстват уверени, че ще звучат професионално при всяко обаждане. Нито една дума или флексия..

Yealink CP965 конферентен телефон, Bluetooth, WiFi, MS, черен С ПОРЪЧКА

Yealink CP965 конферентен телефон, Bluetooth, WiFi, MS, черен

Yealink CP965 е предназначен за средни и големи конферентни зали. Базиран на система Android 9.0, той е водещ HD конферентен телефон с мощни гласови конферентни функции и лесно управление. CP965 приема бизнес и интровертен дизайн, който идеално па..

Yealink MP52 IP телефон, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP52 IP телефон, MS, сив

Ценово-ефективен базов телефон на Teams с висока производителност, базиран на Android 9.0 OS Yealink MP52 е изобилен от практични функции и изключителен при разговори. Дизайнът на нетъчскрийн с физически бутони за навигация прави телефона подходящ..

Yealink MP54 IP телефон, Bluetooth донгъл, WiFi донгъл, MS, сив

Yealink MP54, базиран на Android 9 телефон, притежава по-бърза скорост на реакция и специален бутон Teams. Идеален е за офис служители, рецепции и общи части. Представяйки самостоятелно гласово решение и несравнима чистота на звука, MP54 е снабден..

Yealink MP54 SFB IP телефон, Bluetooth донгъл, WiFi донгъл, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP54 SFB IP телефон, Bluetooth донгъл, WiFi донгъл, MS, сив

Yealink MP54, базиран на Android 9 телефон, притежава по-бърза скорост на реакция и специален бутон Teams. Идеален е за офис служители, рецепции и общи части. Представяйки самостоятелно гласово решение и несравнима чистота на звука, MP54 е ..

Yealink MP56 IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP56 е съобразен с Teams IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран, който предлага по-бърза реакция и възможност за надграждане на фърмуера до SfB. Той улеснява висококачествено сътрудничество с гъвкавост благодаре..

Yealink MP56 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP56 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP56 е съобразен с Teams IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран, който предлага по-бърза реакция и възможност за надграждане на фърмуера до SfB. Той улеснява висококачествено сътрудничество с гъвкавост благодарение..

Yealink MP58 IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. Благодарение на Yealink Optima HD и хардуера на пълен дуплекс високоговорител за ha..

Yealink MP58 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP58 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. Благодарение на Yealink Optima HD и хардуера на пълен дуплекс високоговорител за ha..

Yealink MP58 WH IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP58 WH IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. MP58 е подходящ за мобилни офис обстановки и поддържа новата безжична Bluetooth..

Yealink MP58 WH SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. MP58 е подходящ за мобилни офис обстановки и поддържа новата безжична Bluetooth слу..

Yealink VP59 IP телефон, HD camera, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink VP59 IP телефон, HD camera, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9.0 OS, Yealink VP59 IP телефонът осигурява превъзходно потребителско изживяване с Microsoft Teams. С 8-инчов регулируем многоточков сензорен екран и лесното интерактивно изживяване на Teams, всичко това прави сътрудничеството п..

Телефон Polycom VVX 201 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 201 POE (MS)

IP-телефон Polycom VVX201, съвместим с Microsoft Office 365 или Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Поддръжка на протокол:SIP;Линии: 2;Превключватели: 2x 10/ 100Base-TX;PoE: Съвместим с IEEE 802.3afклас 2;Допълнител..

Телефон Polycom VVX 250 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 250 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX250 е сертифициран от Microsoft за работа с Skype for Business.Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft заосигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приемапознатия интерфейс н..

Телефон Polycom VVX 300 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 300 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX300 е сертифициран за Microsoft Office365 и Skype for Business и представлява най-лесния начин за интегриране накорпоративната телефония във вашата унифицирана комуникационна платформа наMicrosoft. Технически характеристики:Тип ..

Телефон Polycom VVX 301 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 301 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX301 е сертифициран за работа с Microsoft Office 365 и Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Мрежов протокол: SIP;Линии: 6;BLF: да;Ethernet портове: 2x10/100;PoE: Съвместим с IEEE802.3af клас 2;До..

Телефон Polycom VVX 310 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 310 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX310 е сертифициран за работа с Microsoft Office 365 и Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Мрежов протокол: SIP;Линии: 6;BLF: да;Ethernet портове: 2x10/100/1000 Gigabit;PoE: Съвместим с IEEE802...

Телефон Polycom VVX 311 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 311 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX311 е сертифициран за работа с Skype for Business и Microsoft Lync, включителнои с Microsoft Office 365, което включва необходимия лиценз Polycom UCS за тезиплатформи. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Мрежов пр..

Телефон Polycom VVX 350 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 350 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX350 е сертифициран за работа с Skype for Business.Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft заосигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приемапознатия интерфейс на Skype за по..

Телефон Polycom VVX 400 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 400 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX400 е сертифициран за работа с Microsoft Office 365 и Skype for Business. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Мрежов протокол: SIP;Линии: 12;BLF: да;Ethernet портове: 2x10/100;PoE: Съвместим с IEEE802.3af клас 2;Д..

Телефон Polycom VVX 410 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 410 POE (MS)

IP телефонът Polycom VVX410 е с включен потребителски лиценз за Microsoft Lync. Вместо лицензът да бъдазакупуван отделно, този телефон е готов за използване с UC комуникации. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Поддръжка на протокол:SI..

Телефон Polycom VVX 411 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 411 POE (MS)

IP телефонът PolycomVVX 411 Gigabit се предлага с лиценз на Polycom UCS и съответния предварителноинсталиран фърмуер, така че да е интегриран с Skype for Business и MicrosoftLync. С VVX 411 можете да виждате до 11 любими Skype for Business контакта и..

Телефон Polycom VVX 450 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 450 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX450 е сертифициран от Microsoft за работа с Skype for Business.Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft заосигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приемапознатия интерфейс н..

Телефон Polycom VVX 500 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 500 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX500 е сертифициран от Microsoft за работа с Skype for Business.Този модел се предлага с предварително инсталиран софтуер на Microsoft заосигуряване на безпроблемна работа след свързването му. Телефонът приемапознатия интерфейс н..

Телефон Polycom VVX 501 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 501 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX501 предлага безпроблемна интеграция с Skype for Business, Microsoft Lync иMicrosoft Office 365. Идва с инсталиран фърмуер, сертифициран от Microsoft, и UCS лиценз на Polycom, който обикновено се изисква да бъде закупен отделно...

Телефон Polycom VVX 600 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 600 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX600 е готов да работи с Skype for Business и Microsoft Office 365 Edition. Технически характеристики:Тип свързаност: IP /VoIP;Мрежов протокол: SIP;Линии: 16;BLF: да;Ethernet портове: 2x10/100/1000 Gigabit;PoE: Съвместим с IEEE80..

Телефон Polycom VVX 601 POE (MS) С ПОРЪЧКА

Телефон Polycom VVX 601 POE (MS)

IP телефон Polycom VVX601 е сертифициран от Microsoft и е готов незабавно да бъде интегриран сSkype for Business, Microsoft Lync или Microsoft Office 365. От Polycom садобавили UCS лиценз, който обикновено се изисква да бъде закупен отделно и имапред..

PLANTRONICS CCX 400 НАСТОЛЕН ТЕЛЕФОН, TEAMS, PO С ПОРЪЧКА

PLANTRONICS CCX 400 НАСТОЛЕН ТЕЛЕФОН, TEAMS, PO

Poly CCX 400 осигурява собствено изживяване на Microsoft Teams за работници от начално ниво или за публични места. CCX 400 разполага с 5-инчов цветен сензорен дисплей. С CCX 400 получавате легендарното качество на звука на Poly, включително HD Voice ..

PLANTRONICS CCX 500 MEDIA PHONE,TEAMS,POE С ПОРЪЧКА

PLANTRONICS CCX 500 MEDIA PHONE,TEAMS,POE

Poly CCX 500 е революционен бизнес медиен телефон, предназначен за офис работник или за любитили, който използват софтуера на Microsoft Teams. CCX 500 е сензорен настолен телефон с 5-инчов дисплей, който съчетава лекота на използване с висок клас фун..

PLANTRONICS CCX 500 MEDIA PHONE,TEAMS,POE, БЕЗ СЛУШАЛКИ С ПОРЪЧКА

PLANTRONICS CCX 500 MEDIA PHONE,TEAMS,POE, БЕЗ СЛУШАЛКИ

Poly CCX 500 е революционен бизнес медиен телефон, предназначен за офис работник или за любитили, който използват софтуера на Microsoft Teams. CCX 500 е сензорен настолен телефон с 5-инчов дисплей, който съчетава лекота на използване с висок клас фун..

PLANTRONICS CCX 600 MEDIA PHONE,TEAMS,POE С ПОРЪЧКА

PLANTRONICS CCX 600 MEDIA PHONE,TEAMS,POE

CCX 600 е избраният телефон от изпълнителният и мениджърски клас от семейството телефони от следващо поколение на CCX. С 7-инчов цветен сензорен екран, Bluetooth, интегриран Wi-Fi и производителност, задвижвана от Android 9, този телефон повишава още..

PLANTRONICS CCX 600 MEDIA PHONE,TEAMS,POE, БЕЗ СЛУШАЛКИ С ПОРЪЧКА

PLANTRONICS CCX 600 MEDIA PHONE,TEAMS,POE, БЕЗ СЛУШАЛКИ

CCX 600 е избраният телефон от изпълнителният и мениджърски клас от семейството телефони от следващо поколение на CCX. С 7-инчов цветен сензорен екран, Bluetooth, интегриран Wi-Fi и производителност, задвижвана от Android 9, този телефон повишава още..