IP телефони спрямо софтуера

IP телефони спрямо софтуера
Покажи
Ред
Yealink CP965 конферентен телефон, Bluetooth, WiFi, MS, черен С ПОРЪЧКА

Yealink CP965 конферентен телефон, Bluetooth, WiFi, MS, черен

Yealink CP965 е предназначен за средни и големи конферентни зали. Базиран на система Android 9.0, той е водещ HD конферентен телефон с мощни гласови конферентни функции и лесно управление. CP965 приема бизнес и интровертен дизайн, който идеално па..

Yealink MP52 IP телефон, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP52 IP телефон, MS, сив

Ценово-ефективен базов телефон на Teams с висока производителност, базиран на Android 9.0 OS Yealink MP52 е изобилен от практични функции и изключителен при разговори. Дизайнът на нетъчскрийн с физически бутони за навигация прави телефона подходящ..

Yealink MP54 IP телефон, Bluetooth донгъл, WiFi донгъл, MS, сив

Yealink MP54, базиран на Android 9 телефон, притежава по-бърза скорост на реакция и специален бутон Teams. Идеален е за офис служители, рецепции и общи части. Представяйки самостоятелно гласово решение и несравнима чистота на звука, MP54 е снабден..

Yealink MP54 SFB IP телефон, Bluetooth донгъл, WiFi донгъл, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP54 SFB IP телефон, Bluetooth донгъл, WiFi донгъл, MS, сив

Yealink MP54, базиран на Android 9 телефон, притежава по-бърза скорост на реакция и специален бутон Teams. Идеален е за офис служители, рецепции и общи части. Представяйки самостоятелно гласово решение и несравнима чистота на звука, MP54 е ..

Yealink MP56 IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP56 е съобразен с Teams IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран, който предлага по-бърза реакция и възможност за надграждане на фърмуера до SfB. Той улеснява висококачествено сътрудничество с гъвкавост благодаре..

Yealink MP56 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP56 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP56 е съобразен с Teams IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран, който предлага по-бърза реакция и възможност за надграждане на фърмуера до SfB. Той улеснява висококачествено сътрудничество с гъвкавост благодарение..

Yealink MP58 IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. Благодарение на Yealink Optima HD и хардуера на пълен дуплекс високоговорител за ha..

Yealink MP58 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP58 SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. Благодарение на Yealink Optima HD и хардуера на пълен дуплекс високоговорител за ha..

Yealink MP58 WH IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink MP58 WH IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. MP58 е подходящ за мобилни офис обстановки и поддържа новата безжична Bluetooth..

Yealink MP58 WH SFB IP телефон, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9 OS, MP58 е съобразен с Zoom IP телефон със 7-инчов капацитивен сензорен екран и въртящ се LCD дизайн, който предлага по-бърза скорост на реакция. MP58 е подходящ за мобилни офис обстановки и поддържа новата безжична Bluetooth слу..

Yealink SIP-T43U  IP телефон С ПОРЪЧКА

Yealink SIP-T43U IP телефон

IP телефон Yealink SIP-T43U   IP телефонът Yealink SIP-T43U предоставя отлична комуникация и разширена функционалност. Това е 12-редов IP телефон, който се предлага с 3,7" голям черно-бял дисплей и поддръжка на EXP43. Обеди..

Yealink VP59 IP телефон, HD camera, Bluetooth, WiFi, MS, сив С ПОРЪЧКА

Yealink VP59 IP телефон, HD camera, Bluetooth, WiFi, MS, сив

Базиран на Android 9.0 OS, Yealink VP59 IP телефонът осигурява превъзходно потребителско изживяване с Microsoft Teams. С 8-инчов регулируем многоточков сензорен екран и лесното интерактивно изживяване на Teams, всичко това прави сътрудничеството п..