USB слушалки

USB слушалки

Покажи
Ред

Jabra BIZ 2300 Duo, USB, UC, слушалка с микрофон

USB Слушалки Jabra BIZ 2300 USB Duo Jabra BIZ 2300 Duo USB е проектирана зa най-натоварените контакт центрове и оптимизиранa за рaбота с всички Unified Communications платформи.Слушалките разполагат с HD Voice / Wideband говорители и най-добр..

JABRA EVOLVE 30 II Stereo слушалки с микрофон, MS, USB-C

Компютърът може да се свърже чрез USB или използвайки 3,5-милиметровия жак за свързване с  личното устройство - например смартфон или таблет - за работа или слушане на музика, където и да се намира човек.Вграден контролер за разговори с го..

Axtel MS2 моно слушалка, NC, USB

Леките и удобни слушалки от серията MS2, осигуряват пълен комфорт по време на употреба и имат много функции, създадени специално за UC системи. Благодарение на гъвкавата конструкция, оборудвана с регулируеми наушници, слушалките могат да се използ..

Axtel MS2 стерео слушалки, NC, USB

Леките и удобни слушалки от серията MS2, осигуряват пълен комфорт по време на употреба и имат много функции, създадени специално за UC системи. Благодарение на гъвкавата конструкция, оборудвана с регулируеми наушници, слушалките могат да се използ..

Axtel PRIME  HD моно слушалка  - персонализирана визия, MS, NC, USB С ПОРЪЧКА

Axtel PRIME HD моно слушалка - персонализирана визия, MS, NC, USB

Мултифункционалният характер на слушалките Axtel Prime MS, позволява безпроблемна комуникация чрез осигуряване на разговор в реално време. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯПерсонализацията на Axtel Prime може да бъде направена в разли..

Axtel PRIME HD моно слушалка, MS, NC, USB

Мултифункционалният характер на слушалките Axtel Prime MS, позволява безпроблемна комуникация чрез осигуряване на разговор в реално време. Технически характеристикиСвързване: USB;Качество на звука: широколентово;Честотна характеристика: 30 H..

Axtel PRIME HD стерео слушалки - персонализирана визия, MS, NC, USB

Мултифункционалният характер на слушалките Axtel Prime MS, позволява безпроблемна комуникация чрез осигуряване на разговор в реално време. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯПерсонализацията на Axtel Prime може да бъде направена в разли..

Axtel PRIME HD стерео слушалки, МS, NC, USB

Мултифункционалният характер на слушалките Axtel Prime MS, позволява безпроблемна комуникация чрез осигуряване на разговор в реално време. Технически характеристикиСвързване: USB;Качество на ..

Axtel PRO XL моно слушалка, MS, NC, USB С ПОРЪЧКА

Axtel PRO XL моно слушалка, MS, NC, USB

Axtel PRO MS XL е здрава UC слушалка с приятен дизайн. Благодарение на своите меки кожени наушници и здрава конструкция, слушалките се превръщат в задължително атрибут за всеки телефонен консултант. Технически характеристики..

Axtel PRO XL стерео слушалки,  MS , NC, USB С ПОРЪЧКА

Axtel PRO XL стерео слушалки, MS , NC, USB

Axtel PRO MS XL е здрава UC слушалка с приятен дизайн. Благодарение на своите меки кожени наушници и здрава конструкция, слушалките се превръщат в задължително атрибут за всеки телефонен консултант. Технически характеристики..

EPOS / Sennheiser ADAPT 130 II моно слушалка, USB-C, UC, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 130 II моно слушалка, USB-C, UC, черна

Едностранна USB-C слушалка тип “on-ear” с вградено управление на разговорите, оптимизирана за професионалисти с UC. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен звук.  ..

EPOS / Sennheiser ADAPT 130T II моно слушалка, USB-A, MS, UC, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 130T II моно слушалка, USB-A, MS, UC, черна

Едностранна USB-A слушалка тип “on-ear” с вградено управление на разговорите, оптимизирана за професионалисти с MS и UC. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен звук..

EPOS / Sennheiser ADAPT 130T II моно слушалка, USB-C, MS, UC, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 130T II моно слушалка, USB-C, MS, UC, черна

Моно USB-C слушалка тип “on-ear” с вградено управление на разговорите, оптимизирана за професионалисти с MS и UC. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен звук. ..

EPOS / Sennheiser ADAPT 135 USB II моно слушалка, 3.5 мм, USB-A, MS, UC, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 135 USB II моно слушалка, 3.5 мм, USB-A, MS, UC, черна

Моно USB слушалка с 3,5 мм жак и подвижен USB кабел с вградено управление на разговорите. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен звук. Технически характеристики:Стил на ..

EPOS / Sennheiser ADAPT 135 USB II моно слушалка, 3.5 мм, USB-A, UC, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 135 USB II моно слушалка, 3.5 мм, USB-A, UC, черна

Моно USB слушалка с 3,5 мм жак и подвижен USB кабел с вградено управление на разговорите. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен звук. Технически характеристи..

EPOS / Sennheiser ADAPT 135 USB II моно слушалка, 3.5 мм, USB-C, UC, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 135 USB II моно слушалка, 3.5 мм, USB-C, UC, черна

Моно USB-C слушалка за ухо, 3,5 mm жак, подвижен USB кабел, оптимизиран за UC професионалисти, с вградено управление на разговорите. Стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен звук.Техниче..

EPOS / Sennheiser ADAPT 160 USB стерео слушалки, USB-C, ANC, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 160 USB стерео слушалки, USB-C, ANC, UC, черни

Стерео USB-C слушалки с ANC, оптимизирани за UC професионалисти. Стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с ANC и превъзходен стерео звук.Технически характеристики:Стил на носене: лента за глава;Тегло на..

EPOS / Sennheiser ADAPT 160 USB стерео слушалки, USB-А, ANC, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 160 USB стерео слушалки, USB-А, ANC, UC, черни

Стерео USB слушалки за ухо с ANC, оптимизирани за UC професионалисти. Стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с ANC и превъзходен стерео звук.Технически характеристики:Стил на носене: лента за глава;..

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB II стерео слушалки, USB-A, MS, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB II стерео слушалки, USB-A, MS, UC, черни

Жични стерео слушалки с USB връзка, сертифицирани от Microsoft Teams и оптимизирани за UC професионалисти. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен стерео звук. Техниче..

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB II стерео слушалки, USB-C, MS, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB II стерео слушалки, USB-C, MS, UC, черни

Жични стерео слушалки с USB връзка, сертифицирани от Microsoft Teams и оптимизирани за UC професионалисти. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен стерео звук. Техни..

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB стерео слушалки, USB-A, ANC, MS, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB стерео слушалки, USB-A, ANC, MS, черни

Стерео USB слушалки с ANC, оптимизирани за MS професионалисти. Стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с ANC и превъзходен стерео звук.Технически характеристики:Стил на носене: лента за глава;Тегло на с..

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB стерео слушалки, USB-C, ANC, MS, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 160T USB стерео слушалки, USB-C, ANC, MS, черни

Стерео USB-C слушалки с ANC, оптимизирани за MS професионалисти. Стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с ANC и превъзходен стерео звук.Технически характеристики:Стил на носене: лента за глава;Тегло на..

EPOS / Sennheiser ADAPT 165 USB II стерео слушалки, 3.5 мм, USB-A, UC, черни

Стерео USB слушалки с 3.5 mm жак и подвижен USB кабел с вградено управление на разговорите. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен стерео звук. Технически ха..

EPOS / Sennheiser ADAPT 165 USB II стерео слушалки, 3.5 мм, USB-C, UC, черни

Стерео USB-C слушалки с 3.5 mm жак и подвижен USB кабел с вградено управление на разговорите. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен стерео звук. Технически ха..

EPOS / Sennheiser ADAPT 165T USB II стерео слушалки, 3.5 мм, USB-A, MS, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 165T USB II стерео слушалки, 3.5 мм, USB-A, MS, UC, черни

Жични стерео слушалки с 3.5 мм жак, USB връзка, Microsoft Teams сертифицирани и оптимизирани за UC. Работете със стилни, удобни слушалки, проектирани за изискванията на днешното хибридно работно място с превъзходен стерео звук. Технич..

EPOS / Sennheiser ADAPT 230 моно слушалка, Bluetooth, MS, UC, черна

Моно Bluetooth® слушалки с USB донгъл, оптимизирани за UC и сертифицирани от Microsoft Teams. Ако работата означава разговори през множество устройства, изберете безжични слушалки, които пасват на вашия динамичен стил на работа на хибридното рабо..

EPOS / Sennheiser ADAPT 261 стерео слушалки, Bluetooth, MS, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 261 стерео слушалки, Bluetooth, MS, UC, черни

Стерео Bluetooth® слушалки с USB донгъл, оптимизирани за UC и сертифицирани от Microsoft Teams. Ако работата означава разговори през множество устройства, изберете безжични слушалки, които пасват на вашия динамичен стил на работа на хибридното р..

EPOS / Sennheiser ADAPT 560 II стерео слушалки, Bluetooth, USB-C - USB-A, ANC, MS, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 560 II стерео слушалки, Bluetooth, USB-C - USB-A, ANC, MS, UC, черни

ADAPT 560 II разполага с нова лента за глава и по-меки наушници за дълготраен комфорт при носене. Получавайте по-ясни разговори със сгъваемото рамо на стрелата, което осигурява отлична разбираемост на речта и използвайте ANC в шумна среда. Сертифи..

EPOS / Sennheiser ADAPT 561 II стерео слушалки, Bluetooth, USB-C - USB-A, ANC, MS, UC, черни ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser ADAPT 561 II стерео слушалки, Bluetooth, USB-C - USB-A, ANC, MS, UC, черни

ADAPT 561 II разполага с нова лента за глава и по-меки наушници за дълготраен комфорт при носене. Получавайте по-ясни разговори със сгъваемото рамо на стрелата, което осигурява отлична разбираемост на речта и използвайте ANC в шумна среда. Сертифицир..

EPOS / Sennheiser EDU 11 моно слушалка, USB-A, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser EDU 11 моно слушалка, USB-A, черна

Моно EDU 11 USB е лека и лесна за свързване към устройства. Снабдена с еднопосочен шумопотискащ микрофон, слушалката минимизира фоновия шум, така че учениците да се чуват ясно. Продават се в пакет от 10 слушалки. Технически характеристики:Тип:..

EPOS / Sennheiser EDU 12 стерео слушалки, 10 броя в комплекта, USB-A, черна ДОСТАВКА 10 ДНИ

EPOS / Sennheiser EDU 12 стерео слушалки, 10 броя в комплекта, USB-A, черна

Пакет от 10 броя стерео слушалки EDU 12 USB, които дават на учениците допълнителен контрол и им помагат да поддържат фокус. Вграденият контрол позволява на учениците лесно да регулират силата на звука и заглушаването, докато шумопотискащият микроф..

EPOS I Sennheiser ADAPT 160 стерео слушалки, HD, NC, USB-C

Жични стерео USB слушалки. UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естествено слушане;Микрофон: шумопотискащ за оптимално предаване на речта;Честотен диапа..

EPOS I Sennheiser ADAPT 160 стерео слушалки HD, NC, USB

Жични стерео USB слушалки. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естествено слушане;Микрофон: шумопотискащ за оптим..

EPOS I Sennheiser IMPACT SC 30 моно слушалка, USB С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser IMPACT SC 30 моно слушалка, USB

Първокласна жична USB слушалка, сертифицирана за Skype for Business. Технически характеристики:Свързване: USB;Честотна характеристика (микрофон): 150 - 6 800 Hz;Честотна характеристика (говорител): 60 - 16 000 Hz;Микрофон: шумопотискащ;Ма..

EPOS I Sennheiser IMPACT SC 60 стерео слушалки, ML, USB

Първокласни жични USB слушалки, сертифицирани за Skype for Business. Технически характеристики:Свързване: USB;Честотна характеристика (микрофон): 150 - 6 800 Hz;Честотна характеристика (говорител): 60 - 16 000 Hz;Микрофон: шумопотискащ;Макс. ..

EPOS I Sennheiser IMPACT SC 660 стерео слушалки, ANC, USB-A

Стерео USB слушалки с активно шумопотискане. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Импеданс: 16 Ω;Честотна характеристика (микрофон): 150 - 6 800 Hz (широколентов);Микрофон: ултра шумопотискащ;Макс. ..

EPOS I Sennheiser SC 130  моно слушалка, MS, USB II С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 130 моно слушалка, MS, USB II

Жични моно USB слушалки. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естествено слушане;Микрофон: шумопотискащ за оптимално п..

EPOS I Sennheiser SC 130 Mono headset, MS, USB-C

Жични моно USB-C слушалки. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естествено слушане;Микрофон: шумопотискащ за оптимално..

EPOS I Sennheiser SC 135 моно слушалка, MS, USB-C & 3.5мм жак

Жични моно UC слушалки, с възможност за свързване чрeз 3.5 мм жак и USB-C. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естеств..

EPOS I Sennheiser SC 165 стерео слушалки, MS, USB & 3.5мм жак С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 165 стерео слушалки, MS, USB & 3.5мм жак

Жични стерео UC слушалки, с възможност за свързване чрeз 3.5 мм жак и USB. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естеств..

EPOS I Sennheiser SC 165 стерео слушалки, MS, USB-C & 3.5мм жак С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 165 стерео слушалки, MS, USB-C & 3.5мм жак

Жични моно UC слушалки, с възможност за свързване чрeз 3.5 мм жак и USB-C. Сертифицирани за Skype for Business и UC оптимизирани. Технически характеристики:Sennheiser Voice Clarity: За ясно и естеств..

EPOS I Sennheiser SC 230 моно слушалка, MS, USB -A, CTRL II С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 230 моно слушалка, MS, USB -A, CTRL II

Висококачествени USB слушалки с достанционно управление. Сертифицирани за Skype for Business. Технически характеристикиСвързване: USB;Честотна характеристика (Микрофон): 150 Hz - 6 800 Hz;Честотна характери..

EPOS I Sennheiser SC 230 моно слушалка, USB С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 230 моно слушалка, USB

Моно слушалка EPOS I Sennheiser SC 230 USBМоно слушалките EPOS I Sennheiser CIRCLE™ SC 230 с USB накрайник, са оптимизирани за работа в контакт центрове. С технологията на Sennheiser за яснота на говора, шумопотискащия микрофон, ергономичния дизайн и..

EPOS I Sennheiser SC 230 моно слушалка, USB-A, CTRL II С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 230 моно слушалка, USB-A, CTRL II

Висококачествени USB слушалки с достанционно управление. Технически характеристикиСвързване: USB;Честотна характеристика (Микрофон): 150 Hz - 6 800 Hz;Честотна характеристика (слушалки): 50 Hz - 18 000 Hz;Ми..

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, MS, USB-A, CTRL-II С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, MS, USB-A, CTRL-II

Висококачествени USB слушалки с достанционно управление. Сертифицирани за Skype for Business. Технически характеристикиСвързване: USB;Честотна характеристика (Микрофон): 150 Hz - 6 800 Hz;Честотна характери..

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, USB-A С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, USB-A

USB Слушалки EPOS I Sennheiser SC 260 USB-АСтерео слушалките EPOS I Sennheiser CIRCLE™ SC 260 с USB накрайник, са оптимизирани за работа в контакт центрове. С технологията на Sennheiser за яснота на говора, шумопотискащия микрофон, ергономичния дизай..

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, USB-A, CTRL II С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, USB-A, CTRL II

USB Слушалки Sennheiser SC 260 USB CTRLСтерео слушалките Sennheiser CIRCLE ™ SC 260 USB CTRL II, са снабдени с вграден контролер и работят безпроблемно с всички UC платформи. Със Sennheiser Voice Clarity, микрофон шумопотискащ и лек, ергономичен диза..

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, USB-А, CTRL II С ПОРЪЧКА

EPOS I Sennheiser SC 260 стерео слушалки, USB-А, CTRL II

Висококачествени USB слушалки с достанционно управление. Технически характеристикиСвързване: USB;Честотна характеристика (Микрофон): 150 Hz - 6 800 Hz;Честотна характеристика (слушалки): 50 Hz - 18 000 Hz;Ми..