ВИДЕО КОНФЕРЕНТНИ СИСТЕМИ

ВИДЕО КОНФЕРЕНТНИ СИСТЕМИ

Покажи
Ред
Polycom RealPresence Trio 8800 Collab, Kit ДОСТАВКА 10 ДНИ

Polycom RealPresence Trio 8800 Collab, Kit

Разширете конферентната функционалност чрез Polycom RealPresence Trio 8800 комплект за споделяне на ..

Видео конферентна система YAMAHA CS-700

Видео конферентна система YAMAHA CS-700YAMAHA представя Yamaha CS-700, ново, първо по рода си решени..