Безжични слушалки Jabra PRO 9460 Mono

Статия от: Unicom Services 11.10.2018 0 Коментар(и) Unicom services новини,

Безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono могат да се съединят с желания източник посредством безжичен канал от следните видове – радиовълни, инфрачервени вълни или Bluetooth.

С помощта на Bluetooth профила AVRCP потребителят може да управлява музиката си при предаването и от друго устройство, например своя мобилен телефон.

Насладете се на пълния блясък на безжичния Dolby звук и свободата на движение, които ви даряват комфортните безжични слушалки Jabra PRO 9460 Mono със здравата си конструкция. 

Основни характеристики на безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono са:

-   богат Dolby звук;

-   защита от външни въздействия;

-   безжично сензорно управление.

Какво е Dolby звук?

Това представлява мощен безжичен звук, подобрен посредством системата Dolby. Ексклузивното приложение Jabra Sound App придава допълнителна дълбочина и обем на звучене на вашата музика.

Защита от външни въздействия

Конструкцията на безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono е изпълнена от алуминиева рамка, стоманени елементи и устойчива на разклащане лента за главата. Слушалките успешно са преминали тестове на падане от високо, сгъване и огъване, за да издържат различни ситуации от ежедневието ви.

Безжично сензорно управление

Управление на входящите повиквания и музиката с помощта на интуитивно сензорно управление - можете да пускате и спирате любимите си тракове чрез бързо докосване на сензорния панел, монтиран на слушалките.

Безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono имат живот на батерията, който осигурява 10 часа време за разговори и 38 часа в режим "stand by". Самото зареждане на устройството става посредством USB кабел и отнема приблизително 2 часа.

Безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono имат стабилна стоманена конструкция и са защитени от въздействието на прах и вода. Те продължават да работят независимо от средата, в която се намирате.  

Безжичните слушалки могат да се свържат към телевизор, iPhone или гейм конзола xBox 360. 

Гъвкавите и универсални решения при безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono се обуславят от блока за управление, който разполага с 3,5 мм кабел и на практика ви позволява да включите слушалките в персонален компютър, смартфон или таблет. Блокът за управление осигурява още удобен и лесен достъп до често използвани функции, като например функцията за регулиране на нивото на звука. Посредством него можете бързо да отговорите на повикване или да приключите разговор – това повишава гъвкавостта на използване на устройството и ви позволява по-голяма концентрация по време на разговор. Когато не говорите по телефона или се намирате на път, можете удобно да приберете микрофона към основата на безжичните слушалки и да ги поставите в специално предвиден за целта мек защитен калъф. 

Коментар: