JABRA – история

Статия от: Unicom Services 02.11.2017 0 Коментар(и) Unicom services новини,

JABRA е глобален производител на иновативни аудио слушалки и високоговорители. В компанията работят около 900 служители, а офисите на фирмата са разпръснати из цял свят. JABRA спомагат работата на компании занимаващи се с мобилни комуникации, офис сътрудници и контактни центрове във всички краища на света.

Марката се стреми към развитието на огромния потенциал на новите технологии. Само така могат да се получат добри резултати и успешно материализиране на крайния продукт. Продуктите с марка JABRA позволяват на клиентите да се насладят на доказано качество, което доставя нужното удобство и функционалност по време на работа.

Успешното развитие в наши дни на компанията се дължи на, факта, че те имат добре изградено наследство от компанията-майка GN Store Nord. С над 140-годишен опит в проектирането на състоянието на най-съвременните комуникационни решения, GN Store Nord предава направеното до този момент като основа, върху която JABRA може да гради своето име.

Широката гама от аудио слушалки с марка JABRA многократно е била призната като златен стандарт в областта на иновациите и дизайна. През годините компанията получава голям брой награди за дизайн, включително CES иновации, дизайн на продукта към Red Dot Mobile Choice Best Accessory, както и наградите на T3 Gold и CNET. Всички са доволни от признанието за работата си през годините, но най-важно е предизвикателството за непрекъснато създаване на нововъведения и проекти, които отговарят на нуждите на клиентите в това динамично време, в което технологиите се развиват с бясно темпо.

Най-важното за компанията е да предлага продукти с изключително качество, които да бъдат съвместими с всякакъв вид устройство. Бързото разпространение на продуктите е знак, че успешно се пласира стоката. Работейки в партньорство с лидерите на телекомуникационна индустрия, JABRA доказва, че е сигурна и надеждна компания щом се стигне до сделка на толкова високо ниво.

1991 - Първата в света компания предлагаща шумо-потискащ микрофон 
1996 - Първите в света аналогови безжични слушалки
2002 - Първата по рода си Bluetooth® слушалка за мобилен телефон предложена на пазара
2003 - Първата Bluetooth® 1.1 слушалка на пазара
2004 - Първата Bluetooth® 1.2 слушалка на пазара
2006 - Първата компания в света предлагаща двойна свързаност на безжични слушалки с традиционна и IP телефония
2008 г. - Първите Bluetooth® 2.0 слушалки на пазара
2009 - Първите Bluetooth® Stereo слушалки с два микрофона и сензорни датчици
2010 - Най-многократно награждаваната в света Bluetooth® слушалка Jabra STONE2 е пусната в продажба
2011 - Първите в света 2.1 стерео високоговорители за кола с три тонколони и виртуален съраунд звук
2014 - GN Netcom стартира Jabra Evolve ™, иновативна серия от бизнес слушалки с уникални характеристики на шумо-анулиране, и Jabra Sport Pulse ™ Wireless, първите в света безжични слушалки с вграден пулсомер предлагащи безпрецедентни трейнинг преживявания

Коментар: