Слушалки Jabra EVOLVE 80 Duo USB

Статия от: Unicom Services 18.09.2016 0 Коментар(и) Unicom services новини,

Слушалките Jabra EVOLVE 80 Duo USB са предназначени за постигане на максимална концентрация по време на работа или забавление и най-добро качество на общуване. Всичко това става посредством използването на първокласна технология за активно премахване на шума и динамиката наоколо, и оптимизиран пренос на глас и музика. 

Jabra EVOLVE 80 Duo USB ви дават възможност да се почувствате така, все едно се намирате на две места едновременно. Изчистените линии, елегантният дизайн и невероятното естествено звучене на слушалките създават впечатление все едно се намирате в една стая заедно със събеседника си и водите спокоен разговор с него.

Слушалките Jabra EVOLVE 80 Duo USB са бъдещето на офис аксесоарите. Тези жични устройства с превъзходно качество повишават чувствително производителността на труда на служителите в офиса, осигуряват до 12 часа работа в режим на разговор и разполагат с множество уникални функции. 

В съвременния делови свят конференцията е станала общоприета практика. Всеки мениджър и бизнесмен оценява изключително голямото предимство на мобилното участие в телефонни конференции, при които се избягва лошото качество на звука и не е нужно осигуряването на специално помещение за водене на деловите преговори. 

Универсалност на използването, комфорт и стил са отличителните признаци на Jabra EVOLVE 80 Duo USB, които предлагат различни начини за по-удобно закрепване на микрофона спрямо изискванията на потребителя. Много е важно ползвателят да се чувства комфортно дори в случай, че му се наложи да носи слушалките в продължение на целия работен ден. EVOLVE 80 осигуряват висока производителност на труда и позволяват да организирате работата си в офиса по възможно най-добрия и икономичен начин.

Jabra Evolve представляват професионален модел безжични слушалки, разработени за повишаване на концентрацията и качеството на общуване между партньорите. Иновационната технология за поглъщане на шума ви позволява да работите спокойно в шумния открит офис, като ефективно създава “област на концентрация” около вас и ви помага успешно да се съсредоточите над работата си. 

Наушниците на офис слушалките Jabra EVOLVE 80 Duo USB изглеждат стилно, удобни са за носене и осигуряват отлична изолация от окръжаващия ви офисен шум. Зоната на концентрация се допълва от индикатор на заетостта, който показва на колегата ви, че в момента разговаряте по телефона и той не трябва да ви прекъсва. 

Коментар: