Слушалките Jabra – удоволствие от звука

Статия от: Unicom Services 11.11.2018 0 Коментар(и) Unicom services новини,

Какви функции притежават?
Изборът на слушалки не е формалност. Рядко осъзнаваме, че за да провеждаме разговори, е нужно не само да имаме модерно устройство, но да притежаваме и качествени аксесоари към него, които да улеснят комуникацията ни и употребата на техниката.

Слушалките Jabra са няколко вида, като всеки от тях разполага с интересни и полезни функции:
● Голям обхват – част от безжичните слушалки приемат сигнал в разстояние от 100 метра, което ги прави надежден помощник в голям офис или кол център.
● Леки и удобни – аксесоарите са прецизно направени, за да не пречат на потребителя, а да прилепнат на ухото или главата му, за да станат любима част от неговото ежедневие, верен помощник при справяне с належащите дела.
● Изолиране на околен шум – повечето Jabra устройства притежават шумоизолираща функция, благодарение на която човек успява да се фокусира над разговора или това, което слуша, без да се разсейва от заобикалящите го звуци и чужди гласове.
● Гласово известяване – когато батерията се нуждае от зареждане или пък се изгуби връзка със свързващото устройство, слушалките Jabra ще ви уведомят, за да сте една крачка преди събитията.
● Сензор за движение – модерни функции следят крачките ви, ритъма, с който се движите, калориите, които сте изгорили. Удобна екстра в слушалките Jabra, създадени за всички почитатели на спорта и здравословния начин на живот. Аксесоарите са устойчиви на всякакви атмосферни влияния и пот, така че може спокойно да ги използвате, когато сте отдадени на динамика.
● Още много други приятни възможности. 

Слушалките Jabra се предлагат в много разнообразни модели и са подходящи за клиенти с различни финансови възможности – ценовият клас е в голям диапазон и има разработени продукти практически за всеки.
Не пренебрегвайте нуждата от качествен звук, подарете си удобство и се сбогувайте с шумовете, които ви пречат да работите или да се отпуснете…
Отвъд какафонията на дните

Слушалките Jabra и техните функции
За много хора професионалният живот е свързан с ежедневни контакти, пътувания, преговори и напрежение. В големите фирми често се налага да делим помещение с други свои колеги, в резултат на което е трудно да се съсредоточим върху текущите си задачи. Използването на слушалки понякога не е удобство, а необходимост – само така можем да си осигурим качествен звук на разговора, добра чуваемост, когато слушаме музика и почиваме. На пазара вече има много аксесоари, между които можем да избираме, но продуктите на Jabra определено заслужават интереса на клиентите.
За кого са направени слушалките Jabra?
В XXI в е трудно да приемем, че има човек, който не се интересува от модерните технологии и не поддържа ежедневно комуникация по професионални и лични въпроси. В този смисъл слушалките Jabra са подходящи за всеки млад човек или хората в активна възраст, които желаят да се насладят на качествен звук и множество функции.Все пак има няколко типа хора, за които са особено полезни.

Нека ги споменем:
● За работещите в кол център или голяма фирма с много служители.
  Ако ежедневните ви задачи са свързани с преговори, обмяна на информация и работа с клиенти по телефона, е много важно да си осигурите надеждни и модерни аксесоари, които да ви „откъснат“ от заобикалящата ви среда и ви помогнат да долавяте перфектно гласа на събеседника. Слушалките Jabra са перфектни за тази цел – моделите разполагат с шумоизолиращи функции, благодарение на които няма да чувате хората около вас, колите, всички ненужни звуци, а ще се концентрирате върху разговора, който водите.
● За активните шофьори
Без значение дали пътувате по работа ежедневно или просто със семейството обичате да ходите на екскурзии, слушалките Jabra могат да се превърнат във верен и ценен помощник. Благодарение на тях ръцете ви ще бъдат свободни, а вие ще се придвижвате безопасно, провеждайки спешните си разговори или слушайки музика с високо качество на звука.
● За спортистите
Елегантен дизайн, модели в различни цветове, функции, които ни улесняват. Някои видове от слушалките Jabra са пригодени за хората, които обичат да спортуват. Те са устойчиви на атмосферни влияния и пот, така че може да ги носите без притеснение, когато се намирате в активно движение. Освен това те разполагат със звукови аларми за уведомление, както и с полезни функции като измерване на стопените калории, телесното състояние и т.н.
● За най-големите меломани
Ако за вас музиката е начин да прогоните стреса, то благодарение на слушалките Jabra ще си доставите удоволствие, възползвайки се от кристален звук и шумоизолиращо покритие. Ще слушате любимите си групи, а не хората около вас, клаксони на коли, неприятни аларми...Можете да избирате между различни дизайни – безжични модели и такива с кабел, високобюджетни за офис или икономични – има продукти за всеки вкус и джоб. Защото удобството е необходимост, а не привилегия.

Коментар: